На тлі чуток про роман: Анна Трінчер зазбиралася на "Холостячку"

14 жовтня 2024, 22:54
26
Співачка зізналася, чому хотіла б стати головною героїнею подібного реаліті-шоу.
Анна Трінчер
Анна Трінчер новини - Анна Трінчер повідомила, що готова стати новою "Холостячкою" / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatrincher_official

Восени 2023 року українська співачка Анна Трінчер оголосила про розлучення з блогером-утікачем Олександром Волошиним - пара прожила в шлюбі трохи більше року.

Артистка не раз зізнавалася, що важко переживала розставання, проте зараз вона подолала це і насолоджується життям холостячки. Увага чоловіків їй приємна, але зі своїм статусом вона розлучатися не поспішає.

Радше навіть навпаки - Трінчер заявила, що із задоволенням перетворила б пошук обранця на реаліті-шоу. Під час інтерв'ю Нашому Радіо вона зазначила, що залюбки пішла б на "Холостячку" від СТБ.

відео дня

Анна зазначила, що з усього проєкту найприємнішою їй здається та частина, в якій безліч вельми гідних кавалерів битимуться за її увагу та прихильність.

"Мені б хотілося бути в такому шоу. Я люблю формат, коли за моє серце б'ються тисячі чоловіків. Мені здається, що я просто народилася не в той час. Я повинна була народитися тоді, коли були лицарі і вони змагалися за серце дам", - розповіла Анна Трінчер.

Хто така Анна Трінчер?

Анна Трінчер - українська співачка й акторка, представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015", суперфіналістка восьмого сезону шоу "Голос країни", учасниця другого сезону "Голос. Діти", а також акторка серіалу "Школа", повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше дружина "холостяка" Іраклі Макацарії розповіла, коли на світ з'явиться їхня друга дитина. Ліза Чічуа також поділилася подробицями того, як протікає її друга вагітність.

Також український співак Alekseev підтвердив розставання з росіянкою, учасницею гурту ВІА Гра Уляною Синецькою, і натякнув на новий роман з відомою комедіанткою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти