Зовсім не "маленьке пташеня": який вигляд має 15-річна онука Віктора Ющенка

15 жовтня 2024, 00:18
386
Молодша донька Віталіни Ющенко Андріана росте яскравою дівчиною.
Віктор Ющенко, Віталіна Ющенко з дочкою
Онуки Віктора Ющенка - який вигляд має молодша донька Віталіни Ющенко Андріана / колаж: Главред, фото: instagram.com/vitalinayushchenko

Середня онука третього президента України та громадського діяча Віктора Ющенка Андріана 14 жовтня відсвяткувала 15-річчя. З важливою датою дівчину привітала її мама, Віталіна Ющенко, у своєму блозі в Instagram.

Горда мама опублікувала ролик, у якому зібрала знімки іменинниці. Крім того, вона залишила для Андріани зворушливі побажання.

Частина з них стосувалася війни - Віталіна побажала своєму "маленькому пташеняті" жити в мирі та назавжди забути про війну. А також загадала для іменинниці дуже багато любові.

відео дня

"Все в тебе буде: кохання, спокій та тепло, підтримка, друзі й любов! Моє маленьке пташеня, люблю безмежно, бажаю мирного життя ! Живи, дитино, без ракет і не в підвалі, без сирен, хай лиш це буде спогад! Розкажеш дітям, моїм внукам, що у світі треба жити без війни ! P.S.: любимо тебе аж до сонця, аж до хмар, аж до зірок і назад", - написала старша донька Віктора Ющенка.

Підписники Віталіни в коментарях долучилися до привітань, і відзначили, як сильно змінилася Андріана за останній рік.

Дивіться відео, який зараз вигляд має 15-річна онука Віктора Ющенка:

Хто така Віталіна Ющенко

Віталіна Ющенко - старша донька Віктора Ющенка. Її мати - перша дружина політика Світлана Колесник, вчителька української мови та літератури.

У Віталіни Ющенко троє дітей. Батьком старшої доньки Домініки є бізнесмен Михайло Гончар, а Віктора та Андріану вона народила від підприємця Олексія Хахльова. Пара розлучилася 2013 року. Свої нинішні стосунки Віталіна Ющенко не афішує.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше дружина "холостяка" Іраклі Макацарії розповіла, коли на світ з'явиться їхня друга дитина. Ліза Чічуа також поділилася подробицями того, як протікає її друга вагітність.

Також український співак Alekseev підтвердив розставання з росіянкою, учасницею гурту ВІА Гра Уляною Синецькою, і натякнув на новий роман з відомою комедіанткою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти