Прислала в Москву: Алла Пугачова попрощалася зі своїм другом

5 жовтня 2024, 02:00
82
Алла Пугачова знайшла вихід.
Алла Пугачова
Алла Пугачова попрощалася з другом / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Російська співачка Алла Пугачова, яка публічно засуджує терористичне вторгнення РФ в Україну і виїхала з країни-окупанта, відправила до Москви вінок у пам'ять про російського артиста В'ячеслава Добриніна.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, на Троєкуровському цвинтарі відбувся похорон композитора Добриніна, з яким попрощалися багато зірок країни-агресора. Осторонь не залишилася і Алла Пугачова, хоч вона особисто і не прилетіла на похорон, але надіслала вінок.

відео дня

"Назавжди в моїй душі. Алла Пугачова", - написано на чорній стрічці на вінку.

Алла Пугачова
Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, журналістка Раміна Есхакзай повідомила про те, що вона передала в поліцію матеріали, які доводять втечу блогера Олександра Волошина за кордон. Вона заявила, що Волошин перетнув кордон під прикриттям водія мікроавтобуса.

А також Крістіна Орбакайте оголосила новий гастрольний тур. Росіяни ж ніяк не можуть пережити, що Крістіна обходиться без концертів у країні-агресорі та порівняли її з вітчимом - Максимом Галкіним.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти