"Може загрожувати міжнародний розшук": Раміна вирішила покарати втікача Олександра Волошина

4 жовтня 2024, 07:45
240
Раміна зібрала докази втечі Олександра Волошина.
Раміна Есхакзай, Олександр Волошин
Раміна Есхакзай "взялася" за Олександра Волошина / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala/, instagram.com/voloshyn_xx/

Українська відома журналістка і блогерка Раміна Есхакзай повідомила про те, що вона передала в поліцію матеріали, які доводять втечу блогера Олександра Волошина за кордон.

Під час ефіру проєкту "Ранок у великому місті" Раміна зазначила, що Волошин перетнув кордон під прикриттям водія мікроавтобуса.

відео дня

"Я знаю, що я права. У мене є всі докази. Поліція працює з доказами, які я зібрала. Оскільки такий блогер як Олександр Волошин звик жартувати, пранкувати своїх друзів, а коли це стосується СБУ, поліції і нашої держави, то це може загрожувати йому міжнародним розшуком. Потрібно знати межі, де можна жартувати, а де ні, особливо коли ти знаєш, що ти брешеш", - заявила журналістка.

Чому Олександр Волошин потрапив до бази "Миротворець"?

У липні Волошин опинився в базі Центру дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України "Миротворець", де зазвичай опиняються затяті пропагандисти.

На сайті йшлося, що причиною стала участь Олександра в актах гуманітарної агресії проти нашої країни, поширення російської пропаганди, участь в інформаційно-психологічній спецоперації Росії проти України, замах на незалежність і територіальну цілісність України. Його назвали "пособником російсько-фашистських загарбників і окупантів".

До внесення в "Миротворець" призвела реакція блогера на обстріл окупантами дитячої лікарні "Охматдит". Тоді він закликав піти на поступки Росії, щоб зупинити війну і вбивства. Після цього він став отримувати погрози.

Крім того, багато хто з його відомих колег, знайомих і друзів публічно його розкритикували.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, колишній чоловік Алсу Ян Абрамов вирішив налагоджувати особисте життя після розлучення і почав гарно залицятися до однієї дівчини, проте його наміри не можна назвати серйозними.

А також Йосип Пригожин розповів про проблеми в шлюбі з Валерією. Путініст поділився, як потрапив у неприємності: його кинули друзі й очікували, що Валерія подасть на розлучення.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти