У Запоріжжі срібному призеру Олімпіади-2020 дали бажане житло

3 вересня 2021, 12:30
Зараз борець Парвіз Насібов чекає премії обіцяної йому мером Запоріжжя Володимиром Буряком - і хоче відразу після її отримання запустити процес ремонту.
1212
У Запоріжжі срібному призеру Олімпіади-2020 дали бажане житло / Запорізька ОДА

Борець греко-римського стилю Парвіз Насибов, який завоював для України срібну медаль на Олімпійських іграх у Токіо, отримав власну квартиру. Про це повідомляється на сайті Запорізької облдержадміністрації.

Як пояснив запорізький губернатор Олександр Старух, Малобілозерська сільська громада виділила мільйон гривень, ще 300 тисяч гривень – призова нагорода, яку спортсмен отримав з обласного бюджету.

"Я щасливий, що отримав власне житло. Мене це буде мотивувати ще більше. Це дуже цінно. Чекатиму премію від мера, яку він обіцяв (міський голова Володимир Буряк обіцяв виділити 1 мільйон гривень на придбання житла – Главред), щоб зробити ремонт. Мер обіцяв, сподіваюся, він слова стримає", - сказав спортсмен.

відео дня

читайте такожТренер купував навіть речі: Ірина Коляденко пояснила, чому подарувала нову квартиру своєму наставникуНагадаємо, 4 Серпня 22-річний борець греко-римського стилю Парвіз Насібов завоював для України срібну медаль на Олімпійських Іграх в Токіо. У фіналі він поступився 25-річному іранцю Мохаммаду Резе Гераї.

З 13 років Насібов живе в Запоріжжі, його батьки – в Миколаєві. Хлопець каже, що придбає житло і для батьків. Мовляв, вже отримав призові гроші від держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти