Тіна Кароль, Kadebostany та Craig Eddie виступили під час благодійного матчу за мир "Евертон" — "Динамо" Київ

30 липня 2022, 13:10
Тина Кароль

У п’ятницю, 29 липня, у Великій Британії футбольний клуб "Динамо" Київ провів черговий благодійний поєдинок під лозунгом Match for peace #StopWarInUkraine. Цього разу суперниками біло-синіх у товариському матчі за мир став ліверпульський "Евертон".

Матч завершився з рахунком 3:0 на користь ФК "Евертон".

Гравці вийшли на поле у супроводі українських дітей, які тримали в руках соняхи. Хвилиною мовчання гравці та гості стадіону вшанували усіх, хто загинув за світле майбутнє України у війні з рф.

Традиційно, благодійні футбольні матчі "Динамо" Київ супроводжуються потужними патріотичними виступами за участю популярних зірок. Цього разу розпочала матч Тіна Кароль, зворушливо виконавши гімн України.

У перерві між таймами виступив швейцарський гурт Kadebostany з піснею "Another Sunrise", що пронизана національними мотивами та записана спільно з українськими вокалістками.

Спеціальним гостем Match for peace #StopWarInUkraine у Ліверпулі став переможець The Voice UK 2021 Craig Eddie. Співак вийшов на футбольне поле з прапорами України та Великої Британії, засвідчивши таким чином потужний звʼязок між обома країнами. Крім цього, співак записав особливе звернення для українців, які нині виборюють право на світле майбутнє усього цивілізованого світу. Крейг розповів про те, чим надихає українська нація, а також зізнався, що є справжнім прихильником української адаптації "Голосу Країни" від 1+1.

"Привіт, Україно. Увесь світ підтримав вас, підтримав свободу і добро. Кожен знає, що українці — найхоробріший народ. Ви не перестаєте співати, навіть у найважчі хвилини. Я великий фанат України та української адаптації "Голос Країни". І я знаю, що нинішній сезон був призупинений через війну. З нетерпінням чекаю, щоб проєкт повернувся та українська пісня пролунала на весь світ", — поділився артист.

Гімн українського спротиву, пісню "Ой у лузі червона калина", Тіна Кароль та Craig Eddie заспівали разом за участі хорового колективу українок, чиї рідні наразі боронять Батьківщину на фронті. Українські матері, доньки, дружини та сестри обʼєдналися і знаходять підтримку через музику та пісню. Хор засновано в місті Корнуолл.

У художньому перфомансі разом з зірками та переселенцями взяли участь вихованці танцювальної школи з Ліверпулю - Leah Macdonald school of dance.

Уже традиційно, після завершення футбольної гри, учасниця "Голосу країни" Інесса Грицаєнко виконала пісню, що є музичним символом пацифізму, — "Imagine" Джона Леннона.

Під час телевізійної трансляції глядачі мали можливість доєднатися до благодійного збору на допомогу у вирішенні важливих гуманітарних проблем України. Усі виручені кошти до, під час та після матчу будуть перераховані на рахунки Міністерства соціальної політики України у НБУ. Загалом в межах благодійних матчів київському "Динамо" вдалося зібрати понад 35 000 000 грн благодійних коштів.

Нагадаємо, ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб "Динамо" Київ та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. Технічні партнери проєкту — компанії Alight та Profi. Співорганізатором благодійного туру є Максим Радуцький, директор з розвитку ФК "Динамо" Київ.

Організацією виступів та художньою концепцією заходів займається команда 1+1 media, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Усі фінансові витрати в межах проєкту покриває футбольний клуб "Динамо Київ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти