Суд обрав запобіжний захід для фіндиректорки УАФ Павелка

4 листопада 2022, 18:22
Фото Football Hub
Фото Football Hub

Сьогодні, 4-го листопада, Голосіївський суд м. Києва розглянув клопотання про застосування запобіжних заходів директорці по фінансам Української асоціації футболу Сагайдак Євгенії Степанівні.

Прокуратура просила застосувати підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але суд не задовольнив це клопотання, пише FootballHub.

Фото Football Hub
Фото Football Hub

Натомість слідчий суддя Плахотнюк Катерина Григорівна вирішила обмежитися лише домашнім арештом для Сагайдак Євгенії Степанівни шляхом заборони останній залишати місце свого фактичного проживання. Також у Сагайдак вилучили закордонний паспорт.

Суд обрав запобіжний захід для фіндиректорки УАФ Павелка
Суд обрав запобіжний захід для фіндиректорки УАФ Павелка

Нагадаємо, нещодавно суд обрав запобіжний захід у вигляді обмеження пересування межами місця проживання для генерального секретаря УАФ Юрія Запісоцького.

Наразі правоохоронні органи розслідують близько десятка кримінальних проваджень щодо зловживань УАФ під керівництвом Андрія Павелко. Підлеглі президента УАФ Юрій Запісоцький та Сагайдак Євгенія проходять підозрюваними у справі про незаконну розтрату близько 3,2 млн євро, отриманих свого часу Федерацією Футболу України (ФФУ) від УЄФА.

Йдеться про закупівлю через агентську компанію "Newport Management Limited" 30 тонн чаю, 10 тонн кави та понад 2 тонн елітних морепродуктів і електрообладнання нібито для потреб ФФУ. Слідство встановило, що гроші були перераховані на компанії з ознаками фіктивності, а товари на 3,2 мільйони євро так і не доїхали до України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти