Ребров стовідсотково стане новим тренером збірної України - ЗМІ

7 серпня 2021, 11:34оновлено 7 серпня 2021, 12:27
Як і очікувалося, Андрія Шевченка на посаді керівника збірної України з футболу змінить його легендарний партнер по атаці в київському Динамо - Сергій Ребров.
Ребров
Сергій Ребров / УНІАН

Новим тренером збірної України з футболу стане легендарний футболіст і колишній наставник київського Динамо та угорського Ференцвароша Сергій Ребров. Як повідомляє портал Sport, фахівець підпише контракт з Українською асоціацією футболу як мінімум на два роки.

Повідомляється, що 47-річний Ребров домовився про розрив контракту зі своїм нинішнім клубом, "Аль-Айном" з Об'єднаних Арабських Еміратів і вже в понеділок, 9 серпня, буде представлений в якості наставника збірної України.

Ребров повинен підписати контракт як головний тренер збірної за схемою "2+1". Тобто, спочатку він керуватиме українськими футболістами у відборі на ЧС-2022 і ЧЄ-2024. А після закінчення відбору на першість континенту трудова угода може бути продовжена ще на рік.

відео дня

читайте такожВ УАФ визначилися з головними кандидатами на заміну Шевченка на чолі збірної України

Нагадаємо, раніше, 1 серпня нинішнього року стало відомо, що Андрій Шевченко залишає посаду головного тренера збірної України у зв'язку із закінченням терміну контракту.

Він висловив слова подяки Українській асоціації футболу, гравцям збірної і всім, хто має відношення до команди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти