Президента УАФ Павелка можуть запідозрити у корупції: йому вже вручили повістку

19 листопада 2022, 17:34оновлено 1 червня 2023, 15:36
Андрей Павелко
Президент УАФ Андрій Павелко / Вікіпедія

Президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар Української асоціації футболу Юрій Запісоцький мають з'явитися до Генпрокуратури для повідомлення про підозру у кримінальному провадженні!

18-го листопада з'явилася інформація, що президент УАФ Андрій Павелко отримав від Генеральної Прокуратури України повістку, за якою він у вівторок, 22-го листопада, мав з'явитися до Генпрокуратури на слідчі дії. Утім, як виявилося, ситуація набагато серйозніша. Андрій Павелко має з'явитися у зазначений день до Генпрокуратури для повідомлення про підозру у кримінальному провадженні, яке зареєстроване ще в червні 2018-го року!

Андрей Павелко
Андрей Павелко

Окрім Павелка, аналогічну повістку отримав генеральний секретар Української асоціації футболу Юрій Запісоцький, який теж має прибути до Генпрокуратури 22-го листопада об 11-й годині для повідомлення про підозру у тому ж кримінальному провадженні, що і президент УАФ.

відео дня
Андрей Павелко
Андрей Павелко

Нагадуємо, щонайменше 10 карних справ розслідують Нацполіція, ДБР, НАБУ та Прокуратура за фактами протиправної діяльності Павелка та його менеджерів УАФ. Також нещодавно журналісти опублікували відео з обшуків у розкішному будинку за 5 млн доларів, де мешкає Павелко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти