Олімпійська призерка Рижикова розповіла про секрет свого успіху: потрібно знайти наставника

13 вересня 2021, 14:48
За її словами, для того, щоб стати успішним спортсменом, необхідно знайти собі професійного тренера.
Олімпійська призерка Рижикова розповіла про секрет свого успіху: потрібно знайти наставника
фото УНІАН, Ратинський В'ячеслав

Усім, хто хоче стати професійним спортсменом і реалізуватися в житті, необхідно постійно вчитися і аналізувати власні помилки, а також знайти собі гарного тренера, який має стати наставником.

Про це під час святкового заходу, який був організований за підтримки групи "Метінвест" з нагоди 30-ї річниці створення Національного олімпійського комітету, заявила українська срібна призерка міжнародних змагань з легкої атлетики Анна Рижикова. Вона дала три поради для тих, хто хоче стати успішним спортсменом.

"Я вже так давно в спорті, що давно вже відпрацювала усі свої риси характеру і слабкі місця. Зараз акцентую увагу під час спортивних змагань виключно на своїх сильних сторонах. Усім, хто тільки починає свою кар’єру, я можу порадити не здаватися і пробувати ще раз і ще раз, бо з першого разу ніколи не виходить навіть у найталановитіших людей", - зазначила Рижикова.

відео дня

"Треба постійно вчитися, аналізувати свої помилки і, безумовно, знаходити гарного тренера, який у майбутньому стане справжнім наставником. В спорті одному не можна, треба мати команду", - підкреслила Рижикова.

Довідка. Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, яка є найбільшим в Україні виробником сталі.

На підприємствах Групи працює 40 заслужених спортсменів, серед яких є багаторазові чемпіона світу з гирьового спорту, армрестлінгу та силового багатоборства.

Основні акціонери "Метінвесту" - група українського бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,24%) і група "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського (23,76%).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти