Точно залишається: Луческу привітали з ювілеєм у Динамо

29 липня 2020, 15:19оновлено 23 жовтня 2023, 15:19
Новопризначений тренер киян відзначив 75-річчя.
Луческу
Мірча Луческу / УНІАН

Мірча Луческу, який на початку тижня очолив київське Динамо, отримав офіційні привітання від керівництва клубу і гравців з 75-річним ювілеєм.

Привітання з ювілеєм з'явилось на сайті киян. Від імені Динамо ювіляра привітали президент Ігор Суркіс та капітан першої команди Сергій Сидорчук.

"Шановний Мірча! Сердечно вітаємо Вас з ювілеєм, віддаємо належне Майстру футбольної справи, який зарекомендував себе як один з найяскравіших тренерів сучасності. Прихильник видовищної, блискучої гри, Ви левову частку своєї кар'єри провели в Україні, збагативши наш футбол неповторним колоритом, сприяючи його розвитку і зміцненню міжнародного авторитету[...].

відео дня

Сподіваємося, що Ваші досвід і майстерність, життєва і футбольна мудрість так само успішно знайдуть можливості для плідної реалізації й в київському "Динамо", сприяючи поверненню клубу його заслуженого статусу. Натхнення Вам, дорогий ювіляре, порозуміння всередині колективу, гостроти думки й творчого польоту, прихильності Фортуни. А в житті - миру і гармонії, особистого і родинного щастя, добробуту, здоров'я, удачі та Божої благодаті", - йдеться в тексті.

читайте також"Удар під дих": в Мережі оцінили призначення Луческу в Динамо

Нагадаємо, раніше румунський портал GSP заявив про те, що Мірча Луческу йде з поста головного тренера Динамо (Київ) - ледь пропрацювавши чотири дні. Румунські журналісти повідомляли, що Луческу подав у відставку через те, що його призначення вкрай погано зустріли динамівські фанати.

Однак потім президент клубу Ігор Суркіс спростував факт відставки.

Мірча Луческу ‒ найуспішніший в новітній історії тренер донецького Шахтаря ‒ головного противника киян. За дванадцять сезонів, з 2004 по 2016 року, Луческу з командою вісім разів вигравав чемпіонат України, 6 разів Кубок України, 7 раз Суперкубок України, а також Кубок УЄФА у 2009-му.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти