"Удар піддих": у Мережі оцінили призначення Луческу в Динамо

23 липня 2020, 16:07оновлено 23 липня 2020, 16:58
Контракт з румуном укладений на два роки з опцією пролонгаціі ще на рік.
луческу, динамо
Мірча Луческу призначений головним тренером Динамо / fcdynamo.kiev.ua

Новим головним тренером київського Динамо став румунський фахівець Мірча Луческу.

За повідомленням прес-служби Динамо, контракт з румуном укладений на два роки з опцією прологнаціі ще на рік.

Зазначимо, що під час свого представлення у якості головного тренера киян Луческу делікатно обійшов питання його непримиренної позиції по відношенню до Динамо і братів Григорія та Ігоря Суркісів у той час, як він тренував донецький Шахтар.

"Хотів повернутися в цю країну, де у мене були успішні результати. Тут у мене були дуже гарні стосунки з уболівальниками. Я вдячний долі за те, що я прийшов в клуб з великими традиціями, талановитими футболістами. І я впевнений, що разом ми будемо плідно працювати. Я вірю в те, що моєю роботою тут будуть задоволені, так само як і тими результатами, яких я доб'юся на чолі Динамо", - підкреслив він.

Крім того, Луческу також вважає, що київські вболівальники довіряють йому: "Я вдячний за надану мені довіру президенту клубу, а також вболівальникам, які довіряють мені команду з такими великими традиціями".

Нагадаємо, Луческу працював у більш ніж десяти клубах і національних збірних.

В Україні Луческу відомий по роботі з донецьким Шахтарем з 2004 по 2016 рр. Під його керівництвом команда вісім разів вигравала чемпіонат України, 6 разів Кубок України, 7 раз Суперкубок України. Володар Кубка УЄФА 2008/09.

Відзначимо, що в Мережі вже відреагували на призначення Луческу в Динамо:

"Мабуть, Суркіс занадто буквально сприйняв вимоги вболівальників перестати призначати тренером "динамівські серця". - пише Юрій Смирнов.

'Удар піддих': у Мережі оцінили призначення Луческу в Динамо

"Перша думка, яка прийшла в голову, дізнавшись про це варіанті - "норм". Все просто, Мірча повинен був очолити клуб ще рік тому. Серйозно. При цьому, ініціатива виходила особисто від нього і Запорожан першим вийшов на контакт із ГМС. Мотиви Мірчі? Особисті. Амбіції. Його міцно образили в ШД, по суті виставивши за двері. У нього не зрослося в Зеніті і збірній Туреччини. Він хотів закінчити кар'єру переможцем. І перемігши кривдника. У нього залишився заряд. Він бачить прекрасну перспективу в динамівській молоді і готовий працювати саме з цим складом (плюс/мінус). Отже, більш страшного удару піддих донецьким колегам уявити не можна - Луче для історії Шахтаря майже канонізований. Доведеться вымарувати і переписувати історію". - зазначає телеграм-канал Динамо Київ Inside.

'Удар піддих': у Мережі оцінили призначення Луческу в Динамо

читайте такожПовернення Реброва в Динамо: агент дав несподівану відповідь

Нагадаємо, раніше Динамо заявило про звільнення головного тренера Олексія Михайличенка, а також його асистентів. При цьому в заключному турі чемпіонату України Динамо поступилося Колосу (0:2). Ця поразка стала для киян дев'ятою у сезоні, що є антирекордом клубу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти