Match for peace: 29 липня у Ліверпулі пройде масштабний футбольний матч на підтримку України

28 липня 2022, 16:22
Традиційно, на телеглядачів та гостей стадіону чекатимуть відеоролики про Україну та українців, а також про підтримку Великобританії у боротьбі з рф.
Match for peace
Match for peace

ФК "Динамо" Київ у партнерстві з 1+1 media продовжують серію благодійних футбольних матчів Match for peace #StopWarInUkraine на підтримку України, що проходять в різних європейських країнах і супроводжуються потужним художнім перфомансом.

Так, уже 29 липня, у пʼятницю, у британському Ліверпулі о 19:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом) розпочнеться благодійна гра між командами "Евертон" Ліверпуль та "Динамо" Київ. Транслюватимуть подію в Україні телеканали 2+2, Динамо Київ TV, М1, YouTube-канали FootballHub, "Профутбол Digital", "Динамо", ТСН та УНІАН, а також платформа 1+1 Video.

Традиційно, на телеглядачів та гостей стадіону чекатимуть відеоролики про Україну та українців, а також про підтримку Великобританії у боротьбі з рф, важливі меседжі від вболівальників і проєкту "Спортивний фронт", та, звісно, виступи відомих артистів за участі вимушених переселенців, яких через війну тимчасово прихистила Велика Британія.

відео дня
Match for peace
Match for peace

Цього разу гімн України акапельно виконає артистка з міжнародним імʼям, тренерка кількох сезонів проєкту "Голос країни" — Тіна Кароль. Засвідчить потужний звʼязок між обома країнами переможець британського The Voice 2021 Craig Eddie, який завдяки проєкту став справжньою суперзіркою. Гімн українського спротиву, пісню "Ой у лузі червона калина", артисти заспівають разом за участі хорового колективу українок, чиї чоловіки наразі боронять Україну на фронті.

Крім цього, на стадіоні виступить швейцарський гурт Kadebostany з піснею "Another Sunrise", яка записана спільно з українськими вокалістками

Уже традиційно, після завершення футбольної гри, учасниця "Голосу країни" Інесса Грицаєнко виконає пісню, що є музичним символом пацифізму, — "Imagine" Джона Леннона.

Ведучими художньої частини заходу стануть Тімур Мірошниченко ("Сніданок з 1+1") та Маша Єфросініна.

Організатори розповідають, що головна мета чергового матчу за мир — консолідація цивілізованого світу навколо драматичних подій в Україні, а також подяка за величезну допомогу й підтримку, яку у війні з рф демонструє Велика Британія.

Match for peace
Match for peace

У межах телевізійної трансляції кожен глядач може долучитися до благодійного збору на допомогу у вирішенні важливих гуманітарних проблем України — всі кошти перераховуються напряму на рахунки Міністерства соціальної політики України у НБУ. Збір коштів відбувається на спеціальному сайті події.

Ініціатори проєкту Match for peace #StopWarInUkraine — футбольний клуб "Динамо" Київ та один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі 1+1 media. Проєкт реалізується за сприяння Міністерства закордонних справ України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства соціальної політики України. Технічні партнери проєкту — компанії Alight та Profi. Співорганізатором благодійного туру є Максим Радуцький.

Організацією виступів та художньою концепцією заходів займається команда 1+1 media, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів.

Усі фінансові витрати в межах проєкту покриває футбольний клуб "Динамо" Київ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти