Лідер збірної України Яремчук відмовився давати інтерв'ю журналісту з Москви російською мовою

12 серпня 2021, 06:35
Кореспондент видання Спорт-Експрес Максим Алланазаров розповів, що Роман Яремчук був готовий спілкуватися на камеру лише українською мовою.
Роман Яремчук
Не на камеру Роман Яремчук все ж таки поспілкувався з російським журналістом зрозумілою йому мовою / twitter.com/slbenfica_en

Форвард збірної України та португальської Бенфіки Роман Яремчук після матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти московського Спартака відмовився записувати на камеру інтерв'ю російською мовою.

Кореспондент і заступник головного редактора видання Спорт-Експрес Максим Алланазаров анонсував інтерв'ю з Яремчуком, але додав у своєму Telegram-каналі, що відео з футболістом не буде. За його словами, на камеру Яремчук був готовий спілкуватися лише українською мовою.

"Відео можна було знімати тільки за умови розмови українською мовою, якої я не знаю", – зазначив журналіст.

відео дня

При цьому не на камеру Яремчук інтерв'ю все ж таки дав.

Лідер збірної України Яремчук відмовився давати інтерв'ю журналісту з Москви російською мовою

Як відомо, минулого тижня Бенфіка підписала п'ятирічний контракт з 25-річним гравцем збірної України Романом Яремчуком. У матчі проти московського Спартака (2:0) українець вийшов на заміну на 64-й хвилині та взяв участь у другому голі своєї команди: після його удару м'яч влетів у ворота від ноги Самюеля Жиго.

Нагадаємо, в середині липня зірки української футбольної збірної Віталій Миколенко та Роман Яремчук, пребуваючи на відпочинку на одному з турецьких курортів, потрапили в скандал після фото з Бастою.

Мовний скандал зі збірною України - про що раніше повідомляв Главред:

  • Під час чемпіонату Євро-2020 автор вирішального голу в грі зі Швецією Артем Довбик нарвався на критику через його спілкування російською мовою під час пресконференції.
  • Письменниця Лариса Ніцой назвала Довбика "марсіанином" і "московитом".
  • Пізніше Ніцой розповіла, що до неї нібито дзвонив герой матчу нападник Артем Довбик, якого вона критикувала за використання російської мови.
  • Але пізніше з'ясувалося, що вона стала жертвою телефонного розіграшу.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти