Гравці збірної України Миколенко І Яремчук сфотографувалися з Бастою і викликали скандал

14 липня 2021, 12:54
Зірки української футбольної збірної Віталій Миколенко І Роман Яремчук на відпочинку на одному з турецьких курортів потрапили в скандал після фото з Бастою.
Баста, Миколенко
Роман Яремчук , Баста, Віталій Миколенко / Instagram

Футболісти збірної України - форвард Роман Яремчук та лівий захисник Віталій Миколенко - зробили спільний фотознімок з російським репером Бастою (він же - Ноггано, справжнє ім'я - Василь Вакуленко). Відповідне фото в розділі "Історії" Миколенко розмістив у себе в Instagram увечері 13 липня.

На знімку видно, що всі троє перебували на якомусь курорті. Судячи з усього, мова йде про турецькому курорті Анталья. Оскільки саме там, в готелі Maxx Royal Kemer Resort, 10 липня зробив і опублікував фотографію Яремчук з дружиною і дитиною.

На ситуацію звернув увагу відомий активіст і колишній керівник Одеського осередку Правого сектора Сергій Стерненко заявив − йому соромно за гравців української збірної.

"Футболісти Миколенко І Яремчук виклали фото з Вакуленко "Бастою", який відзначився гастролями в окупованому Криму, участю в пропагандистських заходах і підтримці його окупації і нападом його охорони в Києві на питання українця про Крим. Може, Яремчук і Миколенко не в курсі, що на країну, за яку вони виступають, напала Росія і постійно вбиває українців?",- обурився він.

читайте також"Басту геть" : у Києві проходить акція протесту під час концерту одіозного репера

Нагадаємо, раніше ще у вересні 2017 року СБУ повідомила реперу Басті про заборону в'їзду на територію України протягом трьох років.

У вересні 2020 року Басту прибрали з "чорного списку", дозволивши приїжджати в Україну.

У Мінкульті пояснили, що вносять артистів до "чорного списку" за поданням СБУ. Однак у разі Басти такого подання вони не отримували.

Баста приїхав до Києва і 25 червня дав концерт у залі StereoPlaza. Захід супроводжувався акціями протесту.

Українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко зробили Виконавцю подарунок Вакуленко отримав від них фірмову бейсболку і футболці з написом Lomus. І негайно сфотографувався в подарованому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти