Козловський оцінив перемогу ФК "Рух" в чемпіонаті U19: "Переможний маятник не повинен зупинятися"

30 травня 2023, 13:26
Козловський оцінив перемогу ФК 'Рух' в чемпіонаті U19: 'Переможний маятник не повинен зупинятися'
Григорій Козловський

Футбольна команда "Рух" U-19 перемогла в чемпіонаті України серед юнацьких команд - вона обіграла на виїзді одеський "Чорноморець" U-19. "Жовто-чорні" вже другий сезон поспіль стали чемпіонами України серед молодіжних команд.

Григорій Петрович Козловський, засновник ФК "Рух" та відомий львівський бізнесмен та меценат, привітав "жовто-чорну" родину з хорошим результатом та звернув увагу не лише на потужну гру спортсменів, а й на внесок тренерського штабу у це чемпіонство.

"Хотів би висловити глибокі слова подяки двом тренерським штабам! Насамперед Віталію Пономарьову, який три роки створював цю команду, який виховав цих футболістів, який торік став переможцем Чемпіонату України і дійшов до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА! І в цьому сезоні продовжив чемпіонський шлях!", - зазначив Григорій Петрович Козловський.

відео дня
Козловський, фк рух

Тренерський штаб на чолі з Михайлом Дячуком-Ставицьким привів команду до чемпіонства – він зміг довести все до логічного завершення.

Слід зазначити, що ця перемога – дуже високе досягнення для такої юної команди, особливо на тлі того, що головна українська команда "Динамо" не може похвалитися такими успіхами, а молодіжна не тільки виграла 1/8 фіналу в Лізі чемпіонів, але і стала чемпіоном України серед команд U-19.

Козловський, фк рух

"Рух" U-19 встановив унікальний рекорд, пройшовши серії в 40 матчів без поразок у Чемпіонаті України. У цьому сезоні "жовто-чорні" перемагали і "Динамо" U-19, і "Шахтар" U-19.

Козловський, фк рух

Гості зі Львова традиційно з самого початку поєдинку взяли м'яч під свій контроль. У перші хвилини у львів'ян непогано виходив пресинг. На 35-ій хвилині гри "рухівці" таки домоглися свого: відібравши м'яч на правому фланзі, швидко перевели його до Теслюка, той переадресував його на Столярчука, Андрій же фактично вивів віч-на-віч із голкіпером Непейпієва, який не залишив шансів воротареві "Чорноморця" - 0:1.

Козловський, фк рух

Другий тайм проходив за тим самим сценарієм: перевага львівської команди та спроби загострень біля воріт "Чорноморця". Вже до закінчення компенсованого часу захисник "жовто-чорних" Андрій Кітела впевненим ударом із пенальті встановив остаточний рахунок гри - 2:0 на користь львівської команди. "Жовто-чорні" перемогли з рахунком 2:0 і за тур до закінчення молодіжної ліги стали чемпіонами України!

Козловський, фк рух

Після тріумфу "жовто-чорних" на одеському полі почесний президент "Руху" Григорій Петрович Козловський поділився власними думками про історію успіху ФК "Рух". Засновник "жовто-чорних" розповів, що торік, коли "рухівці" стали чемпіонами, було багато розмов, про те, що чемпіонат був неповноцінним, і що чемпіонство львів'ян випадковість. Однак після цього відбулася зміна поколінь - у нинішньому сезоні в команду прийшли нові гравці і ФК "Рух" знов стали чемпіонами України. І вже в повноцінному чемпіонаті за тур до його завершення!

Козловський, фк рух

Академія футболу ФК "Рух", без перебільшення, унікальне явище в спортивному житті України, особливо в умовах війни. Академія, заснована та за постійної підтримки Григорія Петровича Козловського, має висококласну інфраструктуру. Зокрема, спортивний комплекс на околиці Львова неподалік Винниківського озера включає аж вісім тренувальних полів останнього покоління: три поля зі штучним покриттям, п'ять - із гібридним, а також спортзал. Тут фактично 24/7 працює необхідна інфраструктура для пошуку та підтримки футболістів, їхньої подальшої профпідготовки та всебічного розвитку.

Козловський, фк рух

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти