Коментатор Юрій Розанов помер

3 березня 2021, 10:51
965
Відомий коментатор і телеведучий не дожив до 60 років.
Юрій Розанов
Юрій Розанов

Помер відомий російський коментатор Юрій Розанов.

Він помер у віці 59 років у Москві.

Про це повідомив коментатор МАТЧ ТВ Михайло Моссаковський.

відео дня

"Помер Юра Розанов. Через 15 хвилин ефір. Не знаю, як працювати", – написав Моссаковський у Твіттері.

"Не стало Юри Розанова. Горе", - підтвердив колега Василь Уткін.

З травня по листопад 2019 року Розанов не виходив в ефір через рак. Він знову приступив до роботи з листопада 2019 року, продовжуючи проходити курс лікування.

Юрій Розанов - біографія:

Розанов був спортивним телекоментатором, який працював переважно на трансляціях футбольних і хокейних матчів. Разом з Сергієм Крабу нагороджений премією ТЕФІ в номінації "спортивний коментатор / ведучий спортивної програми" в 2012 році.

Починав свою кар'єру телекоментатора на НТВ-Плюс, потрапивши на канал після перемоги на першому конкурсі коментаторів в 1996 році.

У червні 1998 року був ведучим одного випуску програми Футбольний клуб на Чемпіонаті Світу-1998.

До 2009 року працював на радіо "Спорт" (програми "Наше все" і "Єврофутбол"). Вів свою конференцію на кількох спортивних сайтах.

Довгий час працював в Україні - з 1 вересня 2012 року став коментатором українських каналів, що входять до ТОВ "Медіа Група Україна": ТРК "Україна", "Футбол", "Футбол+".

Покинув Україну в квітні 2014 року через політичну ситуацію. Коментуючи свою роботу, він подякував усім колегам і сказав:

"Мені було так добре в Україні, як не було ніде років, напевно, десять. Але зараз і справді я не можу піти від щохвилинного переживання через політичну ситуацію. Я завжди був (намагався) поза політикою. І щасливий, що Господь дав мені займатися справою, де це начебто в принципі можливо. В принципі. Але не виходить. І я думаю, що єдина можливість почати коментувати знову - це бути з сім'єю. Ось, власне, і резон головний…"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти