"Гаряча" зарядка для схуднення: тренерка показала, як швидко спалити жир на животі

4 січня 2024, 04:10оновлено 16 лютого, 14:38
На таке тренування знадобиться всього 5 хвилин на день, а результат не змусить довго на себе чекати. Таку зарядку потрібно робити тричі на тиждень.
Анита Луценко, зарядка
Тренерка Аніта Луценко показала, як швидко спалити жир на животі/ колаж: Главред, фото: скрін

Якщо ви шукаєте спосіб, як позбутися від жиру на животі, не витрачаючи на це дуже багато часу кожного дня, то така зарядка точно вам підійде. Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ, на виконання якого потрібно буде всього 5 хвилин.

Радимо прочитати також такий матеріал: Лише геній помітить тварину на загадковій картинці: завдання треба вирішити за 8 секунд

Тренерка зазначає, що для отримання хорошого результату можна робити ці вправи тричі на тиждень. Таким чином можна прибрати жир на животі та боках й добре накачати прес.

Ця зарядка дає хороший ефект, тому що вона виконується з додатковим навантаженням. Потрібно буде взяти якийсь предмет, який важить кілька кілограмів. Це може бути гантель – з нею виконувати вправи буде найзручніше. Але при цьому можна використовувати і підручні предмети, які є у вас вдома. Наприклад, тренерка використала як додаткове навантаження гарбуз вагою 5 кілограмів.

Також для цього тренування потрібен килимок, адже деякі вправи треба виконувати, лежачи на підлозі.

"Це не китайське тренування, мій комплекс набагато кращий. 100% буде результат", – зазначила тренерка в описі до опублікованого відео тренування.

Також вона додала, що запорукою схуднення є два елементи: правильне харчування і спорт. При цьому найважливішим елементом є правильне харчування (але Аніта Луценко наголошує, що не варто вдаватися до виснажливих дієт). А от займатися спортом потрібно для того, щоб надати своєму тілу гарного вигляду.

"Тепер поговоримо про живіт. Прес вдома – шліфує ваш результат, якого ви досягли за рахунок правильного харчування. Якщо хочете зробити тонку талію, без фартуха і боків, підключайте все відразу – спорт і збалансоване меню. Не потрібно сидіти на дієті, тим більше суворій, це призводить до харчових зривів. Ідемо до результату без страждань та надривів. Усім, хто регулярно займається моїми тренуваннями, я гарантую позитивний результат. Коли краще качати прес: будь-коли, головне – не на повний шлунок", – зазначила тренерка.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала зарядку для шиї на 8 хвилин. Вона зазначила, що це найкращий комплекс вправ при болю в шиї. Таку гімнастику для шиї можна виконувати, якщо турбує шийний остеохондроз, болі та спазми шиї, головні болі.

Також раніше Аніта Луценко показала, ефективні вправи на прес на 5 хвилин. Щоб позбутися зайвого жиру на животі і накачати прес, достатньо всього 5 хвилин на день. Тренерка показала ефективні вправи.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти