Зарядка для шиї на 8 хвилин: найкращий комплекс вправ при болю в шиї

28 грудня 2023, 04:30оновлено 16 лютого, 14:38
609
Таку гімнастику для шиї можна виконувати, якщо турбує шийний остеохондроз, болі та спазми шиї, головні болі.
Анита Луценко
Зарядка для шиї на 8 хвилин/ колаж: Главред, фото: скрін

Біль у шиї в наш час переслідує багатьох людей. Часто такі проблеми можуть виникати через малорухливий спосіб життя або постійну сидячу роботу за комп’ютером.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Загадка для найуважніших: потрібно за 5 секунд знайти чоловіка на малюнку

Фітнестренерка Аніта Луценко показала комплекс вправ, який допоможе боротися з болем у шиї. Такі вправи можна робити, якщо турбує шийний остеохондроз, болі та спазми шиї, головні болі, зазначає тренерка.

"Гімнастика від болів у шиї актуальна багатьом сучасним людям, скутість у шийному відділі може неабияк зіпсувати настрій. Можна довго дізнаватися, чому болить шия? Але гімнастика для шиї ніколи не завадить", – зазначила Аніта Луценко.

На виконання цих вправ буде достатньо всього 8 хвилин на день.

"Змініть своє життя всього за 8 хвилин на день: якби ваша шия вміла говорити, вона сказала б: "Дякую за кращу зарядку для шийного відділу". Я пропоную вам виконати зі мною зарядку при болях шиї, яка не нашкодить", – зазначила тренерка.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше Аніта Луценко показала, ефективні вправи на прес на 5 хвилин. Щоб позбутися зайвого жиру на животі і накачати прес, достатньо всього 5 хвилин на день. Тренерка показала ефективні вправи.

Також раніше Аніта Луценко розповіла, чим небезпечна сутулість і як від неї позбутися. Ми можемо навіть не помічати, що наша спина під час сидіння змінює свою форму, а це може призвести до серйозних негативних наслідків.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти