"Гонщик року 2023": українець став найкращим картинг-пілотом у світі

21 грудня 2023, 14:54
85
Гонщик

Молодий український пілот картингу Олександр Бондарев отримав визнання від видання Vroom Karting Magazine, де його визнали кращим міжнародним пілотом 2023 року. Протягом поточного та минулого сезонів 14-річного гонщика підтримує благодійний фонд Favbet Foundation.

Онлайн-голосування за найкращого пілота проводилося на сторінці видання. Серед номінантів були гонщики, які відзначилися високими результатами на провідних змаганнях FIA Karting і Rotax протягом сезону. Протягом 4 днів за Олександра Бондарева проголосувало 2685 фанів, що виявилося значно більше, ніж за його найближчих конкурентів.

У цьому сезоні Олександр зробив значний кар'єрний прорив, виборовши титул Чемпіона Європи 2023 та ставши першим українцем, якого підписала відома команда Формули-1 Williams Racing. Враховуючи труднощі минулого року, коли він пропустив практично весь змагальний сезон через серйозну травму, цей успіх особливо значущий для нього.

відео дня

"Вітаємо Олександра та його команду! У цьому сезоні він показав характер справжнього чемпіона, який не відступає від мети, що б не трапилось. Щасливі, що завдяки Favbet Foundation сьогодні запалюється ще одна зірка українського спорту", — коментують у Favbet Foundation.

Favbet Foundation — благодійний фонд, заснований у 2020 році з метою підтримки ініціатив зі всебічного розвитку молодих українців. З початком повномасштабного вторгнення майже 90% ресурсів фонду було переорієнтовано на допомогу ЗСУ та громадянам України, що постраждали від війни. Сьогодні команда фонду також реалізує великий проєкт "Клуб Супергероїв", що надає спортивні та освітні можливості дітям військовослужбовців та ВПО.

Сторінки Олександра Бондарева в соціальних мережах: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter X.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти