Бій Усик - Джошуа: дивитися онлайн найважливіший поєдинок

21 серпня 2022, 00:58
2876
Український боксер Олександр Усик буде в бою з Ентоні Джошуа захищати звання чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO.
Усик, Джошуа
Олександр Усик та Ентоні Джошуа / Колаж фото УНІАН та instagram.com/anthonyjoshua/

Олександр Усик – Ентоні Джошуа: чемпіонський бій у надважкій вазі за п'ять поясів. Боксерська битва Усік - Джошуа 2 відбувається у Саудівській Аравії та буде головною подією вечора боксу.

Усик – Джошуа 2 проходить через 11 місяців після їхнього першого бою.

Ця спортивна подія, на яку чекають фанати з усього світу, пройде в місті Джідда (Саудівська Аравія) на арені Jeddah Super Dome і називатиметься "Лють на Червоному морі".

відео дня

Дивитись онлайн бій Усик - Джошуа

Транслює також 2+2

У суботу, 20 серпня, на телеканалі 2+2, що входить до складу групи 1+1 media, транслюватиметься історична подія — бій-реванш за чемпіонський титул у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, якими володіє Олександр Усик. Як і 11 місяців тому, суперником українця в цьому боксерському поєдинку стане ексчемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа. Тоді, восени 2021 року, бій завершився перемогою Усика за одноголосним рішенням суддів.

"Переконані, що подія такого масштабу здатна привернути увагу спортивного світу та міжнародної спільноти до драматичних подій в Україні внаслідок війни рф. Та вкотре довести, що українці — непереможна нація! Тому запрошуємо до перегляду бою на 2+2 і віримо, що він завершиться 20-ю за рахунком перемогою українця. Адже кожна перемога, в тому числі на спортивному фронті, зараз має величезне значення", — коментують в 1+1 media.

Під час трансляції бою благодійний фонд Олександра Усика збиратиме кошти для підтримки ЗСУ та українського народу у війні проти росії. Планується придбання 100 машин для ЗСУ, заявлена мета — зібрати не менше 1 000 000 $. Долучитися до зборів можна за посиланням.

Нагадаємо, нині Олександр Усик володіє статусом непереможного боксера, маючи у своєму арсеналі 19 перемог, з яких 13 — нокаутом.

Також переглянути бій зможуть абоненти платформи Київстар ТБ, обравши телеканал UA: Kyiv у переліку трансляторів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти