Англійський "Евертон" купив захисника "Динамо" і збірної України Миколенка

1 січня 2022, 13:32
Деталі угоди не розголошуються офіційно, але раніше в пресі фігурували суми в районі 20 мільйонів євро за переведення Миколенка до складу Евертона.
Миколенко
Віталій Миколенко / УНІАН

Футбольний клуб "Евертон" з Ліверпуля, учасник найпопулярнішої і найбагатшої першості світу-англійської Прем'єр-Ліги-оголосив про перехід лівого захисника київського "Динамо" Віталія Миколенко. Український клуб вже підтвердив перехід гравця на своєму офіційному сайті.

22 ‒ річний Миколенко підписав контракт на чотири майбутні сезони-до кінця червня 2026 року. Деталі угоди не розголошуються офіційно, хоча раніше в пресі фігурували суми в районі 20 мільйонів євро.

Всього Миколенко провів за "Динамо" 132 матчі, в яких забив 7 голів. У збірній України у нього 21 матч, голів за неї він не забивав. Переважно спортсмен грав у клубі та збірній на позиції лівого захисника.

відео дня
Англійський 'Евертон' купив захисника 'Динамо' і збірної України Миколенка

читайте такожЯремчук розніс ворота Бущана: Динамо прикро програло Бенфіці в матчі Ліги чемпіонів

Нагадаємо, раніше футболісти збірної України-форвард Роман Яремчук і лівий захисник Віталій Миколенко - зробили спільний фотознімок з російським репером Бастою (він же – Ноггано, справжнє ім'я − Василь Вакуленко).

На знімку видно, що всі троє перебували на якомусь курорті. Судячи з усього, мова йде про турецькому курорті Анталья. Оскільки саме там, в готелі Maxx Royal Kemer Resort, 10 липня зробив і опублікував фотографію Яремчук з дружиною і дитиною.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти