23 травня 2+2 покаже благодійний матч Героїв Інтеграції на підтримку України

19 травня 2022, 14:33оновлено 19 травня 2022, 15:03
23 травня 2+2 покаже благодійний матч Героїв Інтеграції на підтримку України
23 травня 2+2 покаже благодійний матч Героїв Інтеграції на підтримку України / ua.depositphotos.com

23 травня о 21:45 за київським часом легенда каталонської "Барселони" і міланського "Інтера" Самюель Ето’о збирає друзів на стадіоні Сан Сіро в Мілані для проведення матчу Героїв Інтеграції. Мета гри – збір коштів для підтримки протидії будь-яким видам дискримінації та для забезпечення потреб українських переселенців, що вимушено покинули свої домівки через війну рф. Кошти будуть надходити на рахунок спеціального фонду, створеного Самюелем Етоʼо, та розподілятимуться згідно запитів.

Серед футболістів, які вийдуть на поле, будуть справжні зірки світового футболу – Ліонель Мессі, Франческо Тотті, Жуліо Сезар, Бернд Шнайдер, Лілан Тюрам, Андреа Пірло, Філіппо Індзагі та інші. Крім цього, до зіркового складу доєднається й українець Андрій Шевченко – головний тренер Національної збірної з футболу в 2016-2021 роках, володар "Золотого мʼяча". Нині Андрій є голосом України на міжнародній арені та доносить правду про злочини росіян проти людяності усьому світу.

Транслюватиме матч телеканал 2+2, що входить до складу групи 1+1 media, а також YouTube-канали FootballHub, Профутбол, та платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ і 1+1 Video. Початок трансляції о 21:00.

відео дня

Нагадаємо, у квітні-травні відбулася серія благодійних матчів ФК "Динамо" Match for peace #StopWarInUkraine, співорганізаторами яких були 1+1 media. Під час матчів та завдяки супутнім благодійним заходам і аукціонам сумарно лише в квітні було зібрано понад 22 000 000 грн, які направлені на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною рф в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти