StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому не можна дивитися у розбите дзеркало: на що вказує цей знак і як уникнути біди

16 листопада 2022, 02:20
У народі вірять, що подивившись у розбите дзеркало можна накликати на себе біди аж на сім років наперед. Але є прості способи цього уникнути.
Чому не можна дивитися у розбите дзеркало: на що вказує цей знак і як уникнути біди
Чому не можна дивитися у розбите дзеркало/ ua.depositphotos.com

Дзеркала здавна наділялися магічними властивостями. Саме тому їх часто використовують під час гадання і з ними пов’язано дуже багато прикмет.

Одна з таких найпоширеніших прикмет говорить про те, що не можна дивитися у розбите дзеркало.

Езотерики вважають, що дзеркала вдома накопичують різну енергетику – як позитивну, так і негативну. Тому розбите дзеркало може спричинити дуже різні наслідки. Тлумачити можливі наслідки потрібно згідно зі ступенем пошкодження предмета.

відео дня

Що може означати розбите дзеркало

Якщо на дзеркалі пішла тріщина, це може вказувати на наближення конфлікту в сім’ї. Якщо ж предмет розбився повністю – варто бути готовими до краху надій.

При цьому масштаб можливих майбутніх негативних змін залежить від розмірів розбитого дзеркала. Якщо це було маленьке кишенькове люстерко, то не лякайтеся – це не принесе великих проблем. А от розбите велике дзеркало може призвести до серйозних неприємностей. Серед таких можливих проблем – банкротство, хвороби, проблеми в сім’ї або втрата роботи.

Як прибрати уламки дзеркала, щоб уникнути біди

У народі говорять, що уламки розбитого дзеркала потрібно правильно прибрати, тоді й нещастя вдасться відвести від себе. По-перше, не можна доторкатися до уламків голими руками, щоб не перебрати від них ту негативну енергетику, яка могла накопичитися за тривалий час. Звичайно, це ще й небезпечно через те, що ви можете випадково порізатися.

По-друге, не можна дивитися у розбите дзеркало або те, яке має тріщину. Кажуть, нібито після цього людину можуть упродовж семи років переслідувати різні біди. Але уникнути цього дуже легко – просто накиньте на розбите дзеркало чорну тканину, і після цього зметіть уламки разом з тканиною на совок. Тоді неприємності вас оминуть.

Кажуть, що з розбитим дзеркалом варто викидати також усі його складові, які залишилися – наприклад, раму або гачок, на якому воно висіло. Адже вони теж накопичують негативну енергетику.

Залишки дзеркала варто обережно винести з дому і викинути на смітник. А вдома краще помити місце, на якому розбився цей предмет. Деякі езотерики радять також запалити свічку, поставити її на цьому місці і прочитати там молитву. Але робити це варто у той же день, коли розбилося дзеркало.

Коли ж придбаєте нове дзеркало – намагайтеся частіше всміхатися, коли будете у нього дивитися. Нехай накопичує побільше лише позитивної енергетики.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти