StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Притягне великі гроші": де в будинку краще поставити грошове дерево

3 січня 2024, 14:28
Яке місце любить грошове дерево та як необхідно доглядати за рослиною - детальніше в матеріалі Главреду.
'Притягне великі гроші': де в будинку краще поставити грошове дерево
Яке місце любить грошове дерево / колаж: Главред, скріншот: відео Youtube

Що символізує грошове дерево та як правильно доглядати за ним. Цю рослину вирощують по всьому світі. Вона також має назву товстянка або красула. Вважають, що ця рослина може привернути грошову стабільність та добробут у домівці. Хорошою прикметою вважається, якщо грошове дерево подарували на День народження, адже вважається, що воно принесе його власнику успіх та удачу.

Садівники у Youtube-каналі розповіли про основні правила догляду за грошовим деревом та порадили, куди краще ставити його в будинку.

Куди поставити грошове дерево, щоб були гроші

В народі вважають, що грошове дерево дозволить вирішити проблеми із грошима та навіть збільшити власні прибутки. Варто лише правильно розташувати рослину у своєму домі. Експерти із феншуй радять обрати південно-східну зону у будинку, аже саме вона відповідає за грошовий прибуток. Таку зону в домі можна знайти, використавши компас.

Щоб грошовий ритуал спрацював, варто також правильно організувати простір навколо зони достатку. Необхідно забрати всі не потрібні предмети, які можуть заважати потокам грошової енергії. Біля рослини краще поставити скарбничку, а під горщик покласти декілька купюр.

Вважають, щоб рослина допомогла примножити прибутки, із нею варто розмовляти та не допускати утворення пилу на листочках, бо це може псувати зв'язки із енергетичними потоками. Щоб такого не сталось, краще поставте поряд акваріум чи картину із озером.

Що означає, коли цвіте грошове дерево

Грошове дерево, або як і ще називають його - товстянка дуже вибаглива рослина. Свій цвіт вона може показати лише тоді, коли матиме правильний догляд. Однак, якщо у вашому домі розцвіло грошове дерево, то це означає серйозний та великий дохід.

Варто пам'ятати, що ця прикмета діє у тому випадку, якщо ви самі його виростили із маленького відростка.

Чому в будинку не можна тримати грошове дерево

Не всі знають, але грошове дерево також є дуже небезпечним та вважають його "тихим вбивцею" людини. Красула, так називають грошове дерево, - дуже отруйна та небезпечна рослина. Листя грошового дерева мають у собі миш'як.

Щоб улюблена рослина не нашкодила вам, необхідно знати, де не можна ставити грошове дерево. Не можна вирощувати рослину там, де ви проводите найбільше часу - у кухні та спальні.

Дивіться відео про те, як доглядати за грошовим деревом:

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти