Зеленський призначив нового директора ДБР

31 грудня 2021, 22:40
Майже два роки Держбавним бюром розслідувань керували люди зі статусом "виконуючий обов'язки".
Олексій Сухачев
Олексій Сухачов на повноцінній основі став директором ДБР / Фото dbr.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 31 грудня, призначив Олексій Сухачова директором Державного бюро розслідувань. Сухачов призначений на свою посаду на 5 років. До цього він з вересня 2020 року був виконуючим обов'язки керівника ДБР.

Про призначення Сухачова директором ДБР свідчить указ № 691/2021, опублікований на сайті глави держави. Датою документа значиться 31 грудня 2021 року.

"Призначити Сухачова Олексія Олександровича Директором Державного бюро розслідувань терміном п'ять років", - наголошується в указі.

відео дня

Відомо, що до цього моменту в останні майже два роки Бюро керували люди зі статусом "виконуючий обов'язки". Спочатку ДБР керувала Ірина Венедиктова, яка пізніше стала генеральною прокуроркою. Після цього - її заступники Олександр Бабіков та Олександр Соколов. Вже після них тимчасовим керівником Держбюро розслідувань був Олексій Сухачов.

Довідка

Олексій Сухачов - український юрист, доктор юридичних наук. Відомо, що у 2000 році він почав службу в органах державної безпеки. Згодом він став заступником начальника Головного управління Центрального управління Служби безпеки України.

читайте такожЗеленський призначив нового губернатора Харківської області: що про нього відомоПізніше працював заступником голови департаменту Генеральної прокуратури України.

Проходив військову службу в Службі зовнішньої розвідки України.

Читайте:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти