У Зеленського оголосили про вимоги щодо вступу України до НАТО

5 березня 2021, 14:48
Україна виконує умови співпраці з Північноатлантичним альянсом, сказав Андрій Єрмак.
Єрмак
Україна повинна щодня вимагати вступу держави до НАТО - Єрмак / УНІАН

Україні слід рішуче вимагати інтеграції до Північноатлантичного альянсу, тому що в країні триває війна, а Київ відстоює цінності демократії. Держава ще в минулому році домоглася суттєвого прогресу у співпраці з колективним блоком безпеки, сказав глава Офісу президента Андрій Єрмак під час брифінгу з питань внутрішньої і зовнішньої політики, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За словами керівника Офісу глави держави, інтеграція України до НАТО повинна бути прискорена. Держава заслуговує вступу до альянсу, захищаючи демократію, і виконує умови, отримавши статус партнера розширених можливостей.

"Сподіваюся, що процес вступу України до НАТО буде максимально прискорений. В Україні йде війна, наша країна є форпостом захисту демократичних цінностей, тому ми заслуговуємо стати частиною сім'ї країн НАТО. Кожен день на Донбасі українці гинуть за свій демократичний вибір", - сказав Єрмак.

Також він додав, що Київ на регулярній основі повинен обговорювати можливість і вимагати вступу до Північноатлантичного альянсу.читайте такожКравчук озвучив спосіб захистити незалежність України

"Настав час, коли Україна повинна щодня говорити про вступ до НАТО, вимагати вступу, оскільки виконує дорожню карту кроків, необхідних для асоціації", - підкреслив Єрмак.

Інтеграція України до НАТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти