Затримання росіян із ПВК Вагнера: Росія натякнула на провокацію України

8 серпня 2020, 16:22
РФ визнала затримання "вагнерівців" провокацією, спираючись на дані росЗМІ.
Захарова сказала, що затримання росіян із ПВК Вагнера у Білорусі – провокація третьої країни – ПВК Вагнера новини
Затримання росіян із ПВК Вагнера у Білорусі – провокація "третьої країни", сказала Марія Захарова / УНІАН

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова стверджує, що затримання десятків росіян-членів ПВК Вагнера у Білорусі – провокація.

Провокацію влаштувала "третя держава", розповіла Захарова, спираючись на дані росЗМІ, під час всеросійського молодіжного освітнього форуму Територія смислів, пише ТАСС.

Представник МЗС зазначила, що перебування росіян у Білорусі подавалося чи не як спецоперація РФ для ввезення спеціально навчених людей, щоб дестабілізувати ситуацію.

відео дня

"Стрясала інформаційний простір історія з затриманими 33 громадянами Росії в Білорусі тиждень, як мінімум... А що виявилося на ділі? Виявилося провокацією третьої держави, як зараз з'ясовується на основі фактів", – заявила Захарова.

читайте такожЗатримання росіян із ПВК Вагнера: Росія натякнула на провокацію УкраїниРаніше росЗМІ писали, що росіяни-члени ПВК Вагнера, яких затримали у Білорусі, "вирішили трохи заробити на охороні за кордоном", але їх "потай використали", а всю операцію нібито розробила та втілила Служба безпеки України.

Нагадаємо, 29 липня у Білорусі повідомили, що затримали понад 30 "вагнерівців". Київ попросив видати йому членів ПВК, яких в українській державі підозрюють у здійсненні терористичної діяльності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти