Путіна огорнув страх, він всіх боїться і не вилазить з бункера - Данілов

6 квітня 2023, 14:00
699
Президент Володимир Зеленський нічого не боїться і їздить у міжнародні поїздки, на відміну від російського директора Володимира Путіна, сказав Олексій Данілов.
Данилов, Путін
До Путіна ніхто не може потрапити, поки не пройде 10-денний карантин - Данілов / Колаж скріншот YouTube

Директор країни-агресора Росії Володимир Путін сидить в бункері і нікого до себе не пускає, допоки ті, хто до нього прямує, не пройдуть 10-денний карантин. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

В інтерв'ю 24 каналу він розповів про те, що згідно з даними від людини з колишнього оточення глави Кремля, Путін нікого до себе не пускає. До нього можуть потрапити тільки ті, хто 10 днів просидів на карантині і зробив безліч тестів.

"Ті дані, які ми отримали від людини, яка зараз перебуває за кордоном, а була в оточенні Путіна, маємо яскраве підтвердження того, що Путін сидить постійно тільки на карантині, не з'являється серед людей", - зазначив Данілов.

Також Олексій Данілов підкреслив, що президент Зеленський, на відміну від Путіна, нікого не боїться, їздить в міжнародні поїздки і закріплює імідж України на міжнародній арені.

Війна Росії проти України

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк раніше заявив, що в країні-агресорі Росії починаються процеси внутрішньої боротьби.

Тероризм стає інструментом такого протистояння. На російську державу очікують незворотні події і смута.

У Міністерстві оборони США сказали, що розуміють стратегію ЗСУ в Бахмуті.

Українські війська діють надійно, а окупанти залишаються на захоплених позиціях. ЗСУ мають можливості, щоб перейти до наступної фази війни.

У розвідці Британії повідомили, що в Міноборони окупантів РФ на тлі провалів планів ворога із захоплення Донбасу, схоже, вирішили звільнити генерал-полковника Рустама Мурадова, який керував східним угрупуванням окупантів. Раніше під його керівництвом російські окупанти зазнали розгромної поразки під Вугледаром.

Дивіться відео Главред - журналіст Ганницький розповів, чому до відходу Путіна в Росії не зміниться влада

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти