Проти дружини блогера Шарія завели кримінальну справу

18 лютого 2021, 20:04
Щодо Ольги Шарій відкрили кримінальне провадження нібито за фактом підробки документів під час виборів до Верховної Ради.
Проти дружини блогера Шарія завели кримінальну справу
Проти Ольги Шарій відкрили кримінальне провадження

Проти дружини одіозного блогера Анатолія Шарія Ольги відкрили кримінальну справу нібито за фактом підробки документів під час виборів до Верховної Ради, повідомив журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні за моїми заявами зареєстровано кримінальне провадження за фактом підробки офіційних документів та використання громадянкою Шарій свідомо підроблених документів під час виборів до ВР (ч.4 ст. 358 КК)", - написав він.

Також, за його словами, проти Анатолія Шарія зареєстровано кримінальне провадження за статтею про розпалювання національної, расової або релігійної ворожнечі (ч.ст. 161 КК).

Також про відкриття справи написала в Telegram і сама Ольга Шарій.

читайте такожОфіс генпрокурора готує документи на екстрадицію Шарія – екс-нардеп

"На мене відкрили кримінальну справу за ст. 358 ч. 4 (підробка документів) за те, що я нібито внесла брехливі дані під час виборів до ВР. Про це повідомляють Українські ЗМІ. Смішно, що про це пише підстилка ОП, яку Подоляк офіційно назвав своїм штатним блогером", - повідомила вона.

Проти дружини блогера Шарія завели кримінальну справу

Анатолій Шарій - про що раніше повідомляв Главред:

  • Анатолію Шарію 16 лютого оголосили про підозру за статтею про державну зраду і порушення рівноправності громадян. За твердженнями слідчих, скандальний блогер, який проживає в Іспанії, діяв проти національної безпеки України в інформаційній сфері.
  • Зазначається, що підозру оголошено під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури в рамках кримінального провадження за двома статтями Кримінального кодексу: держзрада (ч.1 ст. 111) та порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками (ч. 1 ст. 161).
  • Крім того, Офіс генпрокурора готує документи на екстрадицію Анатолія Шарія з Іспанії, а також оголошення його в розшук по лінії Інтерполу.
  • Політолог Андрій Золотарьов розповів, як оголошена підозра СБУ блогеру Анатолію Шарію у державній зраді вплине на рейтинг президента Володимира Зеленського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти