"Біда об'єднує": Поклонська здивувала черговою маячнею про Україну

14 березня 2020, 22:37
Екс-прокурорша Криму поскаржилася на небезпечний коронавірус і закликала до миру.
Поклонська твіттер
Поклонська придумала, як помирити Україну з Росією / Twitter

Так звана колишня генеральний прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська вибухнула черговою маячнею про Україну.

Наразі депутат Держдуми знайшла актуальну тему для своїх міркувань - пандемію коронавірусу. На своїй сторінці у Facebook "няш-мяш" написала, що разом з коронавірусом прийшла світова паніка, в результаті якої "ми всі опинилися на порозі масового психозу".

Вона не виключила, що хтось спеціально викликає паніку і лякає людей, відволікаючи їх від чогось важливого. Також вона припустила, що триває випробування бактеріологічної зброї.

відео дня

читайте також"Російський розлом подолано": Поклонська визнала Little Big духовної скріпою "російського світу"

Поклонська закликає змінити інформаційну політику та припинити нагнітати паніку. Але найгеніальніше що вона вигадала, це – "організувати штаб взаємодопомоги Росії та України у боротьбі з коронавірусом, оскільки "біда і загроза завжди об'єднували людей".

Екс-прокурор пропонує об'єднати інфекціоністів, які б "разом лікували росіян і українців, разом розвінчували паніку в наших країнах". І тоді, впевнена вона, все різко стане добре.

"Ми перестанемо один одному "вігвами" малювати, як Шарік і Матроскін із "Простоквашино". А на зміну жаху і психозу прийдуть спокій і дружба. Давно пора", – закінчила свій пост зрадниця України.

Раніше Главред писав, що Поклонська пораділа відставці Олексія Гончарука з посади прем'єр-міністра. "Няш-мяш" тоді гучно заявила, що президент України Володимир Зеленський її нарешті почув. При цьому вона не забула нагадати про свої українські корені.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти