"Між нами тане лід": "няш-мяш" Поклонська забилася в екстазі через Шмигаля

7 березня 2020, 10:37
Наталія Поклонська знову заявила, що вона українка.
Наталія Поклонська
Наталія Поклонська / Фото t.me/poklonskaya_nv/267

Так звана колишня генеральний прокурор анексованого Криму Наталія Поклонська пораділа відставці Олексія Гончарука з посади прем'єр-міністра. "Няш-мяш" гучно заявила, що президент України Володимир Зеленський її нарешті почув.

При цьому вона не забула нагадати про свої українські корені.

"Схоже, мої послання доходять до Зеленського — і це дуже добре. Ми ж обидва українці, тільки я громадянка Росії, а він — України. Як Президент України, він зобов'язаний піклуватися про всіх українців — навіть тих, хто перебуває за межами країни", - написала пособниця окупантів у своєму Telegram-каналі.

відео дня

Крім того, вона дуже зраділа заяві нового прем'єр-міністра Дениса Шмигаля про постачання дніпровської води на півострів.

"Звичайно, він продовжує повторювати заповідану паном Порошенко мантру: "Крим — Україна! Ми повернемо півострів!"... Та інше "майданне бла-бла-бла", яке просто потрібно помножити на нуль. Інакше чиновнику або депутату не всидіти у високому кабінеті, адже якщо українська влада визнає правду про Крим — вмить прискачуть "мамчині фашисти" і почнуть ритуальні танці навколо багаття з покришок", - радісно зазначила Поклонська.

Також вона вважає, що Росія зможе домовитися з Україною по воді для Криму через "довгі та секретні переговори".

'Між нами тане лід': 'няш-мяш' Поклонська забилася в екстазі через Шмигаля

Як раніше повідомляв Главред, новопризначений прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про необхідність подачі води в Крим з материкової України, оскільки на анексованому півострові живуть українці і він є територією нашої країни.

Пізніше він пояснив, що уряд не може подавати воду в анексований Росією Крим до повернення півострова до складу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти