StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Топ-5 найкращих комедій: фільми, які піднімуть навіть найгірший настрій

8 серпня 2024, 21:12оновлено 9 серпня, 00:37
3468
Є 5 фільмів, які можна подивитися для гарного настрою. Багато з них можна дивитися всією сім'єю.
фільм, комедія
Топ-5 найкращих комедій / Колаж: Главред, фото: pexels

Навіть найгірший вечір може скрасити чудовий фільм. Іноді так хочеться відключити всі думки і просто подивитися веселу комедію. Главред пропонуємо подивитися 5 найкращих комедій.

1. "1+1"

Фільм "1+1" був випущений у 2011 році. Режисер - Олів'є Накаш. Головні ролі в цьому фільмі зіграли Анн Ле Ні, Омар Сі та Франсуа Клюзе. Рейтинг фільму становить 8,5 балів.

фільми
Фільм "1+1" / фото: Вікіпедія

Одним із головних героїв є аристократ Філіп. Він вів дуже активне життя і навіть стрибав з парашутом. Цей стрибок був невдалим і Філіп отримав важку травму, внаслідок якої він опинився прикутий до інвалідного крісла. Його дратує, що рідні постійно його жаліють.

відео дня

У якийсь момент йому знаходять доглядальницю - темношкірого хлопця Дрісса. Він був дуже чесним і прямолінійним. Дрісс був жартівником і зміг підкорити Філіпа. Вони стали справжніми друзями і змінили життя кожного на краще.

2. "Мої думки тихі"

Український фільм 2019 року. Режисер - Антоніо Лукіч. У головних ролях зіграли Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський. Рейтинг фільму становить 7,8 балів.

фільми
Фільм "Мої думки тихі" / фото: Вікіпедія

Молодий звукорежисер Вадим ніяк не міг випробувати удачу. У якийсь момент йому запропонували роботу своєї мрії в Канаді. Йому дали лише одне доручення - записати в природі голоси закарпатських тварин. Спершу це завдання здалося йому дуже легким, але він вирушив у дорогу з темпераментною мамою, яка додала в його життя пригод і складнощів.

Варто зазначити, що цей фільм став хітом в українських кінотеатрах. Він відрізняється від звичних американських комедій і показує звичайне українське життя з усіма яскравими фарбами.

3. "Зачинщики"

Фільм 2016 року. Режисер - Джаред Хесс. Головні ролі в цьому фільмі зіграли Зак Галіфіанакіс і Крістен Віг. Рейтинг фільму становить 6,8 балів.

фільми
Фільм "Зачинщики" / фото: Вікіпедія

Цей фільм заснований на реальній історії пограбування інкасаторської компанії Loomis Fargo. Один незадоволений працівник викрав мільйони доларів, щоб завоювати серце своєї колишньої колеги Келлі.

Він виніс 17 мільйонів доларів. Виявилося, що він був лише пішаком у підступному плані дружка дівчини. Працівник, який вкрав гроші, здійснює непередбачувані вчинки і примудряється піти від переслідувань. Він навіть зміг покарати своїх ворогів.

4. "Ренфілд"

Фільм "Ренфілд" був випущений у 2023 році. Його режисером був Кріс Ма Кей. У головних ролях зіграли Ніколас Голт і Ніколас Кейдж. Рейтинг фільму склав 6,4 бала.

фільми
Фільм "Ренфілд" / фото: Вікіпедія

Ніколас Кейдж грає роль Дракули, а Ніколас Голт - його фамільяра Ренфілда. У цій комедії описуються стосунки Дракули та Ренфілда. Другий раптово вирішує піти на групову психотерапію. Він вирішив позбутися багатовікової влади нарцисичного Дракули.

5. "Похмілля у Вегасі"

Фільм "Похмілля у Вегасі" був випущений 2009 року. Його режисером був Тодд Філліпс. У головних ролях зіграли Бредлі Купер, Ед Гелмс, Зак Галіфіанакіс. Рейтинг фільму склав 7,7 бала.

фільми
Фільм "Похмілля у Вегасі" / фото: Вікіпедія

Даг, Філ і Стю - давні друзі. Вони вирішили влаштувати парубочий вечір і провести його у Вегасі. Божевільна нічка вдалася на славу. Їхні гуляння набувають несподіваних поворотів.

У якийсь момент вони усвідомлюють, що Даг кудись подівся. Поки вони приходили до тями, то побачили, що у ванній засів справжній тигр.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти