StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наш прапор означає смерть - подробиці нового серіалу від Тайки Вайтіті

6 січня 2021, 17:39
Знаменитий кінороб Тайка Вайтіті працює над новим серіалом для онлайн-сервісу HBO Max про піратів.
Тайка Вайтити
Тайка Вайтити / instagram.com/taikawaititi

Один з найбільш унікальних режисерів і сценаристів нашого часу розкриває свої таланти в новому проекті. Тайка Вайтіті уклав договір з Warner Bros і HBO, і почав роботу над новим серіалом для HBO Max.

Тайка Вайтіті вже підібрав собі зоряну команду для зйомок і вибрав знаменитих акторів для серіалу, пише Comic Book.

Вайтіті об'єднався з Девідом Дженкінсом, Гарретом Бешем і Деном Холстедом для створення нового серіалу. А на одну з головних ролей покликав грати актора з Джуманджі Ріса Дарбі. Раніше вони разом працювали над фільмом HBO.

відео дня

Дженкінс офіційний шоуранер серіалу Наш прапор означає смерть. Тайка Вайтіті числиться виконавчим продюсером серіалу і знімає пілот.

Наш прапор означає смерть-сюжет

Серіал буде частково заснований на реальних подіях, в центі сюжету буде пірат Стід Боннет, британський дворянин, який служив на острові Барбадос і став одним з найвідоміших піратів початку XVIII століття. Обставини, при яких добре освічений і заможний англієць став морським розбійником, досі не ясні.

За однією з версій, основною причиною стало невдала одруження: на його прапорі, крім традиційного черепа і кісток завжди було присутнє зображення серця. У серіалі покажуть свою версію його становлення піратом.

На одному з етапів своєї злочинної діяльності Боннет служив під керівництвом знаменитого Едварда Тіча на прізвисько Чорна Борода. Справжній Боннет був спійманий і повішений англійською владою, залишивши після себе легенду.

Раніше стало відомо, що серіал Чим ми зайняті в тінях продовжили на 3 сезон, серіал Тайки Вайтіті вийде в березні 2021 року.

Дата виходу серіалу Наш прапор означає смерть поки що не називається.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти