StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженні взяла рушницю: рецензія на фільм "Нестримне весілля"

30 січня 2023, 21:14оновлено 1 лютого 2023, 00:30
В українському прокат йде свіжий комедійний бойовик "Нестримне весілля" (Shotgun Wedding). Головну роль там зіграла Дженніфер Лопес.
Весілля з рушницею
Весілля з дробовиком / Mandeville Films, Maximum Effort, Nuyorican Productions

Зріла пара Дарсі (Дженніфер Лопес) і Том (Джош Дюамель) вирішили узаконити свої стосунки. І якщо, паче сподівання, наречена хоче максимально скромною весілля, то наречений хоче влаштувати бенкет на весь світ. Для чого і знімає шикарний готель на Філіппінах, а потім запрошує туди всю рідню, серед якої виділяється батько нареченої (Чіч Марін), його мати (Дженніфер Кулідж) і колишній Дарсі (Ленні Кравіц). Церемонія йде не гладко - пара свариться, але всі сварки затихають на тлі автоматних черг місцевих піратів, раптово висадилися на острів.

Жанр романтичної комедії з трюками і вибухами в екзотичних широтах (вельми поважний і старий ‒ згадати хоча б легендарний земекісовський "Роман з каменем") в останні пару-трійку десятиліть був в анабіозі, але в останні рік-два отримав новий поштовх. Почалося все з торішнього "загубленого міста" з Ченнінгом Татумом і Сандрою Баллок. А продовжилося "нестримним весіллям". Хоча розмах амбіцій (і, відповідно, бюджету) тут незрівнянно нижче, кіно вийшло вельми адреналінове і бадьоре. Лопес в останні роки набила руку в ролях рішучих зрілих красунь, а Дюамель пройшов в нульові школу гламурного екшену Майкла Бея в "Трансформерах" ‒ і виглядають обидва на екрані відмінно. І залишається тільки пошкодувати, що досвідченим акторам типу Чіча Марина або Дженніфер Кулідж (яка для дітей дев'яностих завжди залишиться "мамою Стіфлера") дісталося так мало екранного часу ‒ в своїх сценах вони іскрять не гірше феєрверку. В цілому ж фільм не балує особливими поворотами сюжету, але балує жартами, трюками, красою пейзажів, вибухами і красою головних героїв.

Весілля з дробовиком

Підсумовуючи - фільм рекомендується всім, хто скучив за екшен-комедіями, всім, хто пам'ятає, що Лопес ‒ не тільки співачка, а й досвідчена актриса і всім, хто просто хоче равзлечься, просто забредя в кінотеатр під час вікендівського шопінгу в торговому центрі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти