StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як не можна мити посуд у посудомийці: експерт розкрив серйозні помилки

27 травня 2024, 19:21оновлено 27 травня, 23:04
478
Посудомийні машини є майже у більшості населення, однак експерт розповів, що більшість людей використовували прилад неправильно.
Як не можна мити посуд у посудомийці: експерт розкрив серйозні помилки
Що не можна мити у посудомийній машині / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, unsplash

Експерт з посудомийних машин Ендрю Лафлін розповів, що виявляється весь цей час люди неправильно користувалися посудомийкою та могли мати дороговартісні проблеми.

Миття каструль і сковорідок вручну часто дуже виснажує. Якщо ви коли-небудь мили посуд у раковині, яка наповнена милом і залишками їжі, поки ваші друзі продовжують пригощатись за столом, ви напевно думали про те, щоб інвестувати в посудомийну машину, передає видання Mirror.

"Я ніколи не промиваю тарілки, просто вискрібаю харчові відходи в контейнер і складаю їх у машину. Це буде попереднє миття посуду, як частину його циклу, тому мити його вручну - це просто марна трата води", - розповів експерт у нещодавньому відео TikTok.

відео дня

Експерт також додав, що те, як ви розташовуєте посудомийну машину, також важливо, щоб переконатися, що все виходить бездоганно.

"Я завжди ставлю тарілки брудною стороною всередину, а миски та сковорідки - вниз, тому що звідси стікає вода. Варто залишати простір між брудним посудом, щоб вода могла циркулювати", - додав Лафлін.

Ще один спосіб, як можна заощадити гроші під час користування посудомийною машиною - переконатися, що вона заповнена перед початком циклу, інакше ви платите за гарячу воду, щоб просто хлюпати навколо напівпорожньої машини. Відомо, що деякі прилади мають можливість працювати в режимі половини завантаження, тоді як інші моделі можуть змити надлишки їжі без повного очищення посуду, щоб запобігти утворенню неприємних запахів.

Однак, за словами Лафліна, перевантажувати машину категорично заборонено. Він також рекомендує ставити найбільш брудний посуд, наприклад, деко для смаження, позаду нижньої полиці, адже там тиск і температура води найвища.

Дивіться відео про те, як правильно мити посуд у посудомийці:

@whichuk Don't just clean, conquer! Stack your dishwasher like a pro with our tips. #Dishwasher#Cleaning#Clean♬ original sound - Which?

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти