StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Це потрібно робити щомісяця: жінка розповіла, як почистити посудомийку від бруду

9 листопада 2023, 04:00
1169
Жінка зізналася, що ніколи не знала, що конкретний відсік у посудомийній машинці ній був причиною того, що її посуд ніколи не був чистим. Цікавий лайфхак.
Це потрібно робити щомісяця: жінка розповіла, як почистити посудомийку від бруду
Жінка розповіла як відчистити посудомийку від бруду / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Коли мова йде про побутову техніку, посудомийна машина може значно полегшити життя і заощадити час на митті посуду. Однак одна жінка почала помічати, що її посуд після миття стає не таким чистим, як вона сподівалася, аж поки не здогадалася, що в посудомийній машині є спеціальний відсік, який потрібно тримати в чистоті. Про це пише видання Mirror.

Вона дивувалася, чому посудомийна машина підводить її після кожного миття, але потім зрозуміла, що для того, щоб посуд залишався чистим, вона повинна тримати її в чистоті всередині, і "захлинулася", коли побачила внутрішню частину фільтра.

Користувачка TikTok з США під ніком beannina4 пояснила, що її тарілки залишаються брудними незалежно від того, скільки разів вона їх мила - і лише тоді зрозуміла, що насправді винна не посудомийна машина. Вона зрозуміла, що для того, щоб посудомийка працювала належним чином, їй необхідно провести глибоке очищення приладу.

відео дня

Ділячись своїм відкриттям у TikTok, вона сказала: "Невже я єдина, хто ніколи не знав, що потрібно проводити глибоке очищення посудомийних машин?" Вона витягла фільтр з посудомийної машини, показавши, що він покритий брудом, і додала: "Ось що я знайшла. Це було так огидно, що кожного разу, коли я думаю про те, що я мила в цьому посуд, мене буквально нудить".

Дивіться відео про те, як потрібно чистити посудомийні машини:

"Я навіть не знала, що цей фільтр існує, і що ми повинні його щомісяця глибоко чистити", - зізналася вона і поцікавилася, чи орендарі її квартири до неї теж коли-небудь чистили фільтр. Потім вона скористалася можливістю поділитися тим, як вона тепер чистить свій прилад, і повідомила своїм підписникам про нову процедуру очищення.

Тепер вона визнає, що її посудомийна машина "працює в мільйон разів краще" і що вона "пахне набагато чистіше", Бін підкреслює, що вона замочує фільтр у гарячій воді з милом і використовує маленьку щітку для чищення. Потім вона використовує білий оцет і харчову соду, щоб очистити внутрішню частину пральної машини.

Вона також додає, що наповнює контейнер білим оцтом, ставить його в посудомийну машину і запускає цикл, щоб очистити внутрішні частини - нагадуючи людям "не забувайте чистити посудомийну машину", і робить це раз на місяць.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти