StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Руки бруднити не потрібно: жінка показала "геніально простий" метод чищення картоплі

23 вересня 2024, 03:36
43
Виявляється, існує набагато простіший спосіб чищення картоплі, який значно полегшить життя і зменшить ризик кулінарних нещасних випадків.
Руки бруднити не потрібно: жінка показала 'геніально простий' метод чищення картоплі
Як швидко почистити картоплю - жінка показала геніально простий спосіб / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, pexels

Картопля є основним продуктом на кухні - незалежно від того, чи любите ви скромний жакетик із запеченими бобами, чи просто не можете встояти перед тарілкою домашніх чипсів, политих сіллю та оцтом, повідомляє Mirror.

Вони надзвичайно універсальні, дешеві в покупці і мають дивовижний смак у печеному, запеченому, смаженому та пюре вигляді.

Але чищення улюбленої картоплі - трудомістка справа, яка залишає руки в липкому крохмалі, або навіть кров від випадкового порізу. На щастя, є просте рішення для вашої дилеми з чищенням, і воно обов'язково підніме ваші кулінарні навички на "новий рівень".

відео дня

У TikTok інфлюенсер Карі, яка набрала вражаючу кількість підписників - понад 84 000 користувачів, попередила, що весь цей час ми чистили картоплю "неправильно".

Замість того, щоб тримати картоплину рукою і користуватися чистилкою, як це зазвичай робить більшість з нас, творець контенту пропонує наколоти картоплину виделкою.

Потім вона просто тримає ручку виделки однією рукою, а іншою чистить картоплю, повертаючи виделку, щоб переконатися, що вся шкірка знята.

Дивіться відео про те, як швидко почистити картоплю:

Так, це створює невеликий клопіт з миттям посуду, оскільки доводиться мити приладдя, але це позбавляє вас від необхідності знову мити руки і робить процес чищення набагато безпечнішим.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти