StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Потрібно дресирувати": кінолог розповів найпоширеніші помилки у вихованні цуценят

21 листопада 2023, 02:15
1946
Кінолог приголомшив власників собак та розкрив поширені помилки, які можна зробити, коли виховуєте ще маленьке цуценя.
'Потрібно дресирувати': кінолог розповів найпоширеніші помилки у вихованні цуценят
Як дресирувати цуценя / колаж: Главред, фото: pexels.com

Експерт-кінолог розповів про поведінку тварин, розкрив дві ключові помилки власників собак та назвав причини, чому людям важко дресирувати своїх улюбленців.

Кінолог розповів, що звичайний вчинок власників домашніх тварин - залишати їжу в мисці для собаки цілий день - це основна помилка. Експерт із дресирування тварин сказав, що встановлення певного часу прийому їжі забезпечить позитивний зв’язок між їжею та часом годування їхніх власників, передає видання Mirror.

"Ви не тільки втрачаєте величезну можливість допомогти дресирувати свою собаку, але ви також втрачаєте величезну можливість налагодити стосунки зі своєю собакою, де все найкраще в житті приходить через вас", - додав він.

відео дня

Кінолог наголошує, щоб люди припинили залишати їжу, щоб собака не мала доступ до неї, коли забажає. Він пояснив, що найкращий підхід - це скласти графік прийому їжі, щоб собака могла почати свій розпорядок.

Ще одна ключова проблема, в якій винні більшість власників домашніх тварин, каже Вілл, це ті, хто своїм собакам показують свій сум, коли ті йдуть з дому на роботу, чи по справам.

"Коли ви йдете на роботу, а потім повертаєтесь, щоб сказати, як ви сумуєте за ними, говорячи, що все буде добре - цього не варто робити. Перестаньте так дратувати свою собаку. Перестаньте говорити їм, як ви сумуєте за ними, коли приходите додому. Так ви створюєте тривогу розлуки із собакою", - додав Вілл.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти