StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як прибрати дрібні подряпини на телефоні за 15 хвилин: від нового не відрізнити

2 липня 2024, 17:19оновлено 4 липня, 09:23
119
Не потрібно ніяких модних відбілювальних паст чи гелів. Не потрібно йти й до майстра.
Як прибрати подряпини на телефоні
Як прибрати подряпини на телефоні / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Якщо ваш екран телефону весь у дрібних подряпинах, які видно неозброєним поглядом, але не обов'язково це терпіти. Існує простий лайфхак, який може вам позбутися їх навіть не виходячи з дому.

Також раніше ми писали, що чоловік показав, як можна прибрати подряпини на машині.

Як прибрати подряпини на телефоні

Насправді все дуже просто. Не потрібно ніяких модних відбілювальних паст чи гелів. Не потрібно йти і до майстра. Вам знадобляться:

відео дня
  • ваш телефон
  • серветка
  • тюбик звичайної білої зубної пасти.

Переконайтеся, що на екрані немає пилу чи інших забруднень, бо ви ж не хочете, щоб на ньому з'явилося ще більше подряпин, пише портал Tips and Tricks. Потім нанесіть трохи зубної пасти на диспрей і щедро натріть нею подряпини. Після цього зробіть невеликі кругові рухи по подряпинах і навколо них.

Якщо подряпина не дуже глибока, ви відразу ж побачите, як вона зникає. Акуратно протріть залишки зубної пасти вологою серветкою, і вуаля - все готово.

Що за пристрій iPhone?

iPhone - серія смартфонів, розроблених корпорацією Apple. Працюють під управлінням операційної системи iOS, що являє собою спрощену й оптимізовану для функціонування на мобільному пристрої версію macOS, повідомляє "Вікіпедія".

Чому це працює?

Річ у тім, що паста працює як поліроль. Вона добре бореться з нальотом на зубах, допомагає вирівняти колір зубів і наполірувати подряпини, як у цьому випадку. Переконайтеся, що ви не нанесли занадто багато зубної пасти на екран, бо в цьому разі замість подряпин на екрані можуть з'явитися розмиті плями.

Як не потрібно прибирати подряпини на телефоні?

Деякі джерела в Інтернеті стверджують, що поліроль для срібла також може допомогти видалити подряпини з екрана, але вона приносить набагато більше шкоди, ніж користі. Поліроль для срібла призначена тільки для срібла і може зіпсувати дисплей.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти