StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як розгладити складки на шкіряному взутті: будуть як нові

12 вересня 2023, 10:23
13334
Дотримуючись цих порад, ви зможете усунути заломи на вашій шкіряного взуття і зберегти її у відмінному стані.
Як позбутися від заломів на взутті
Як позбутися від заломів на взутті / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Шкіряне взуття може бути елегантною і стильною, але з часом на ній можуть з'явитися небажані складки і заломи. Ці заломи можуть бути викликані різними факторами, але не переживайте, існує кілька способів, як позбутися від них в домашніх умовах.

Чому на шкіряному взутті заломи?

Зберігання взуття без використання дерев'яних розширювачів або в пресованому стані може сприяти утворенню заломів. Також повсякденне використання шкіряного взуття, особливо якщо вона не має підтримуючої форми, може привести до утворення складок і заломів.

відео дня

Як позбутися від заломів на взутті в домашніх умовах?

  • Використовуйте розширювачі взуття: Розширювачі взуття допоможуть зберегти форму і запобігти утворенню складок і заломів. Вставте їх всередину взуття, коли вони не використовуються.
  • Використовуйте спеціальні креми і масла: Спеціальні засоби для догляду за шкіряним взуттям, можуть допомогти пом'якшити шкіру і усунути заломи. Нанесіть невелику кількість крему на зону з заломами, а потім акуратно розрівняйте шкіру.
  • Використовуйте фен: Якщо у вас є заломи на взутті і вони здаються впертими, спробуйте прогріти зону феном на низькій температурі. Потім акуратно розрівняйте заломи руками або за допомогою взуттєвих розширювачів.
  • Наповніть взуття: Для усунення тимчасових заломів, можна всередину взуття вставити тканинні шматки або паперові рушники і залишити їх на ніч. Це допоможе повернути шкірі форму.
  • Носіть взуття за призначенням: Намагайтеся стежити за правильним використанням взуття і уникайте тривалого носіння кілька днів поспіль. Періодично відпочивайте взуття і зберігайте її з відходом.

Дотримуючись цих порад, ви зможете усунути заломи на вашій шкіряного взуття і зберегти її у відмінному стані на довгий час.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти