StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як із лушпиння цибулі зробити смачну приправу: жінка показала геніальний рецепт

4 червня 2024, 03:03
1127
Багато людей викидають лушпиння цибулі, навіть не замислюючись, яку смачну приправу можна із неї приготувати - жінка показала цікавий метод.
Як із лушпиння цибулі зробити смачну приправу: жінка показала геніальний рецепт
Як зробити приправу із лушпиння цибулі / колаж: Главред, фото: unsplash

Жінка поділилась цікавим лайфхаком, як застосувати непотрібне лушпиння від цибулі та використати його із користю.

Згідно із аналізом відомо, що щороку на смітник викидають близько 9,5 мільйонів тонн їжі. Відома фуд-блогер Карлі Бодруг на своїй сторінці в Instagram розповіла, як можна зберегти лушпиння цибулі та часнику за допомогою лайфхака, який може здивувати ваших гостей, передає видання Mirror.

Блогерка закликала своїх підписників припинити викидати лушпиння часнику та цибулі. У своєму відео вона показала, що потрібно зібрати шкірки цибулі та часнику, промити їх у суміші оцту та води. Потім потрібно викласти їх на деко і випікати при найнижчій температурі пару годин.

відео дня

Вона також порадила, що потрібно стежити за лушпинням, поки воно не стане хрустким та сухим. Після цього варто змішати їх до купи і ви отримаєте власну приправу з цибулею та часником.

Пізніше Карлі пояснила, що цибулевий порошок можна використовувати як замінник свіжої цибулі в різних рецептах, і його не потрібно очищати чи нарізати, на відміну від свіжих овочів. Поєднання цибулевого лушпиня із часником додасть ще більше смаку стравам.

Дивіться відео про те, як приготувати приправу із лушпиння цибулі:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти