StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зникнуть навіть найменші частинки: як прибрати розбите скло - потрібна 1 річ

19 квітня 2024, 11:05
Прибирання розбитого скла може бути складним завданням, коли уламки розлітаються повсюди, але є простий спосіб вирішити цю проблему.
Зникнуть навіть найменші частинки: як прибрати розбите скло - потрібна 1 річ
Як прибрати розбите скло - простий і мегаефективний спосіб із хлібом / Колаж Главред, фото: скріншот із відео YouTube, УНІАН

Прибирання розбитого скла може бути складним завданням, коли уламки розлітаються повсюди. Дрібні уламки важко помітити неозброєним оком, але вони становлять серйозну загрозу безпеці, оскільки їхні гострі краї можуть спричинити порізи.

Але простий новий трюк з використанням хліба може стати простим і дешевим рішенням для того, щоб переконатися, що ви прибрали всі залишки скла.

Цей нетрадиційний метод привертає увагу своєю простотою та ефективністю у мінімізації ризику поранення уламками скла, повідомляє Express.

відео дня

Традиційні методи прибирання битого скла часто передбачають його підмітання з подальшою ретельною утилізацією.

Однак такий підхід іноді залишає після себе крихітні, майже невидимі уламки, які становлять небезпеку, особливо в місцях з великою прохідністю, таких як кухні та їдальні.

Ідея використання хліба для прибирання осколків скла набула популярності після того, як користувачі соціальних мереж поділилися своїм досвідом застосування цього методу.

За словами ентузіастів, просте притискання шматочка хліба до пошкодженої ділянки ефективно збирає навіть найдрібніші уламки скла.

М'яка текстура хліба прилипає до осколків, забезпечуючи їх ретельне видалення без ризику травмування.

Експерти з прибирання зазначають, що хліб - це основний продукт харчування, який є майже в кожній коморі... Він пористий і м'який, що ідеально підходить для збирання осколків скла.

"Просто витягніть шматок м'якого хліба, притисніть його до дрібних уламків, доки вони не прилипнуть, і викиньте хліб. Повторюйте так, доки не приберете всі уламки".Крім того, використання хліба для очищення скла має екологічні переваги, оскільки зменшує потребу в одноразових миючих засобах.

Незважаючи на свою ефективність, експерти застерігають від використання хліба як єдиного методу прибирання осколків скла в місцях, де існує проблема забруднення харчових продуктів.

У таких випадках рекомендується застосовувати традиційні методи очищення з використанням мила та води, щоб забезпечити ретельну санітарну обробку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти