StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хліб не буде засихати і псуватись тижнями: що потрібно додати в упаковку

5 квітня 2024, 16:41оновлено 7 квітня, 08:59
73955
Експерт з питань дому та здоров'я детально описав незвичайний спосіб продовжити свіжість буханця хліба на цілих два тижні, використовуючи лише доступний овоч.
Хліб не буде засихати і псуватись тижнями: що потрібно додати в упаковку
Як зберігати хліб, щоб він не засихав і не псувався - просте рішення / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Багато хто з нас бореться з харчовими відходами, часто викидаючи хліб, фрукти та овочі, які запліснявіли до того, як ми змогли їх спожити. Однак експерт з питань дому та здоров'я в TikTok поділилась порадами, які допоможуть зробити так, щоб їжа ніколи не пропадала даремно, повідомляє Express.

Серед її порад виділяється одна: метод, який потенційно може зберегти ваш хліб свіжим і без плісняви протягом трьох тижнів.Катя Макл поділилася простою, але ефективною порадою, як вберегти хліб від плісняви та запобігти його швидкому висиханню: просто покладіть до пакета разом зі шматочками хліба паличку селери.

У своєму відео "Поради щодо збереження продуктів харчування", яке було розміщено на її акаунті @katya.mackle, вона розповіла: "Для того, щоб хліб зберігався довше, я використовую селеру.

відео дня

"Хліб не сохне і не пліснявіє протягом 2-3 тижнів", - стверджує вона.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як перевірити якість хліба, рекомендуємо наш матеріал: Як перевірити хліб на якість: 3 головні ознаки, на які варто звернути увагу.

Дивіться відео про те, як продовжити термін зберігання хліба:

Хоча хлібниці, пластикові обгортки і лляні серветки є популярними засобами для збереження свіжості хліба, вони, як правило, неефективні для продовження терміну зберігання хліба більше, ніж на кілька днів.

З іншого боку, морозильна камера - ідеальний спосіб зупинити черствіння і пліснявіння, а за умови правильного використання - і псування смаку.

Експерти з харчових продуктів клянуться певним методом збереження свіжоспеченого смаку хліба при зберіганні його в морозильній камері.

Ліза Брукс, шеф-кухар і власниця сервісу персонального шеф-кухаря Heart & Soul, розповіла, що для ефективного заморожування хліба вона використовує техніку нашарування.

Вона пояснила, що як магазинний, так і домашній хліб "повинен добре заморожуватися", якщо його загорнути в два шари поліетиленової плівки перед тим, як покласти в пластиковий пакет, що закривається для заморожування.

Незалежно від того, нарізаний він чи цілий, майже будь-який вантаж може зберігатися ідеально свіжим протягом декількох тижнів без ризику отримати опік у морозильній камері.

Деякі експерти з хліба, зокрема Дрю Гімма, директор з виробництва Bread Man Baking Co., вважають, що попереднє нарізання хліба дає кращі результати при розморожуванні.Дрю пояснив, що це означає, що "ви можете розморозити рівно стільки, скільки вам потрібно, а не весь буханець".

Хоча деякі люди уникають заморожування шматочків хліба, побоюючись, що вони злипнуться, Дрю запропонував простий спосіб вирішення цієї проблеми.

Якщо прокласти між шматочками хліба квадрат жиронепроникного паперу, то вони не злипнуться і їх можна буде легко розморозити, а потім насолоджуватися хлібом.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти