StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Боротьба із бур’янами: у мережі розкрили геніальний метод із використанням газети

7 червня 2024, 02:22оновлено 11 червня, 00:36
196
Завдяки старим газетам ваш сад може бути очищений від бур’янів за кілька тижнів, і все це без використання шкідливих хімікатів для ваших клумб.
Боротьба із бур’янами: у мережі розкрили геніальний метод із використанням газети
Як газетою знищити бур'ян на городі / колаж: Главред, фото: unsplash, ua.depositphotos.com

Влітку на городі завжди з'являються бур’яни, але боротися із ними дуже важко. Блогер у соціальній мережі поділився новим вірусним та дієвим лайфхаком. Для цього необхідна лише стара газета і ваші клумби чи город відразу зміняться.

Вам також буде корисним матеріал: Як назавжди позбутись від бур'янів на городі: 5 найефективніших методів.

Такий екологічно чистий трюк усуне потребу у будь-якому використанні агресивних та хімічних засобів для знищення бур’янів. Цей метод полягає в тому, що варто взяти шари вологої газети та розмістити її там, де у вашому саду є проблеми з бур’янами, передає видання Mirror.

відео дня

Фахівець рекомендує, що потрібно викласти шари вологої газети та землі і кожен шар чергувати - такий метод допоможе знищити бур’яни. Він працює, позбавляючи все, що знаходиться під ним, світла або поживних речовин. Газета також поступово руйнується і перетворюється на мульчу, зрештою створюючи новий шар ґрунту.

"Немає більш болісного, ніж безкінечно полоти бур’яни, які годинами проникають через ваш настил. Додавання шару вологої газети поверх ґрунту діє, як пригнічувач бур'янів і не дає насінню проростати в ґрунті або пускати коріння над ґрунтом", - зазначила Еві Лейн, експерт із садівництва компанії Primrose, розповіла RealHomes.

Така мульча стане надзвичайно корисною для ґрунту та саду в зимові місяці. Волога газета допоможе зберегти вологу в землі. Коли температура знизиться, це дозволить утримувати її в пухкому стані та запобігатиме її надто швидкому висиханню в майбутньому.

Це екологічний метод, який не потребує пестицидів та робить його найкращим вибором для позбавлення вашого саду від бур’янів.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти