StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Жіноче щастя" пишно зацвіте: чому потрібно тримати його в одному місці

23 квітня 2024, 20:57оновлено 27 квітня, 17:31
356
Що робити, щоб зацвів спатифілум та як варто за ним доглядати в домашніх умовах - корисні поради читайте у матеріалі.
'Жіноче щастя' пишно зацвіте: чому потрібно тримати його в одному місці
Чим підживити "жіноче щастя" / колаж: Главред, фото: unsplash

Спатифілум чудова рослина, однак буває важко зберегти їх цвітіння та нормальний ріст. Вони дуже вибагливі кімнатні рослини, тож за ними варто ретельно доглядати.

Вам також стане в нагоді матеріал: Чим підживити троянди навесні: 3 засоби, після яких кущі замилують рясним цвітом.

Ці рослини мають привабливі кремові квіти, але дуже часто власникам "жіночого щастя" не вдається зберегти їх гарний вигляд. Фахівці вважають, що це може бути пов’язано із кімнатою, в якій вони зберігаються. Вони вважають, щоб рослина цвіла та була в гарному стані варто уникати певних місць у домі, передає Mirror.

відео дня

Експерти пояснили, що тримання цієї рослини під прямими сонячними променями може призвести до опіків листя та висихання квітів, а це означає, що вони можуть припинити розвиватися. Однак спатифілум відомий своєю толерантністю до умов слабкого освітлення. "Жіноче щастя" може чудово пристосуватись до закритих приміщень із обмеженим доступом природного сонячного світла.

Що робити щоб зацвів спатифілум

Фахівці розповіли, що спатифілум може вижити і при слабкому освітленні, але, швидше за все, цвіту не з'явиться. Щоб рослина дала цвіт, варто розташувати її біля вікна, яке виходить на північ.

Однак, якщо у вашого спатифілуму бліді і скручені листя, то це означає, що йому не вистачає світла. Обпалене листя означає, що рослина отримувала занадто багато світла. Також дуже важливо, щоб рослина отримувала достатньо води, але не варто її заливати. Спатифілум любить вологий, але не занадто мокрий ґрунт. Також краще обрати для поливу фільтровану воду.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти