StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка назвала свого сина класичним ім'ям, але люди неправильно його пишуть

23 серпня 2023, 00:21
31025
Одна мама була приголомшена після того, як дала своєму синові впізнаване ім’я, але зіткнулася з неприємностями.
ім'я
Жінка приголомшена через ім'я свого сина / Колаж: Главред, фото: unsplash.com

Коли справа доходить до вибору імені для майбутньої дитини, дехто з батьків зупиняє свій вибір на унікальному імені. Тоді як інші вважають за краще дотримуватися традиційних і класичних імен, які були популярними упродовж багатьох поколінь. Зрештою, немає правильного чи неправильного способу назвати свою дитину, все залежить від особистих уподобань.

Але, як пише Mirror, одна мама була приголомшена після того, як дала своєму синові впізнаване ім’я. Вона хотіла бути впевненою в тому, що її син не матиме проблем з тим, що люди неправильно вимовляють або неправильно пишуть його ім'я.

Жінка пояснила, що назвала свого сина Ісааком, бо їй дуже подобалося це ім'я. Проте вона була приголомшена після того, як дізналася, що багато людей неправильно пишуть це ім'я.

відео дня

"Я думала, що назвала свою дитину дуже класичним, впізнаваним ім’ям із типовим написанням. Однак я приголомшена тим, як часто люди пишуть його ім’я з помилками", - розповіла мама дитини.

За словами жінки, ім'я її дитини пишеться так: Ісаак (англ. Isaac). Проте люди пишуть це ім'я неправильно, подвоюючи не ті букви: Іссак (англ. Issac).

"Багато людей пишуть це ім'я неправильно – від деяких моїх друзів до його няні та лікаря. І навіть людина, яка готувала торт до дня народження, неправильно написала ім'я мого сина на торті! Я так часто бачу неправильне написання, що починаю божеволіти!", - наголосила жінка.

Нагадаємо, нещодавно Главред розповідав, що батьки назвали дочку на честь відомого міста, але неправильно вимовляють її ім'я. Користувачі Мережі не змогли встояти перед бажанням висміяти батьків за такий вибір.

Також раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти