StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жінка знайшла спосіб, як відкрити пляшку вина без штопора: геніальний трюк вражає

9 червня 2023, 20:37
Якщо з якоїсь причини ви не можете знайти штопор, найімовірніше, вам пощастить знайти ніж та виделку.
Жінка знайшла спосіб, як відкрити пляшку вина без штопора: геніальний трюк вражає
Жінка знайшла спосіб, як відкрити пляшку вина без штопора / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот із відео

Якщо ви коли-небудь були збентежені через те, що не можете відкрити пляшку вина, то відтепер це не буде для вас проблемою. Знайшовся чудовий трюк, який допоможе вам впоратися із цим завданням за лічені секунди.

Так, в Мережі завірусилося відео, на якому жінка відкриває пляшку вина без штопора. Цей трюк продемонструвала користувачка TikTok із ніком ty.ree.suh. Відео вже набрало понад мільйон переглядів.

Якщо з якоїсь причини ви не можете знайти штопор, найімовірніше, вам пощастить знайти ніж та виделку. Саме за допомогою цих двох столових приладь ви зможете без зайвих зусиль відкрити пляшку з вином.

відео дня

Щоб скористатися цим лайфхаком, потрібно вставити ніж у пробку. Далі за допомогою виделки починаємо прокручувати ніж по колу. Вже за декілька секунд пробка вийде назовні і ви зможете з легкістю її вийняти.

"Погляньте, як це легко. Це найкраще, що можна було зробити", - сказала користувачка TikTok.

@ty.ree.suh THANK YOU TIKTOK ? Open a wine bottle without the bottle opener with fork and knife. I son’t even use google anymore, I love it here ? #learnontiktok#howto#wine#fypシ♬ Sex and the City (Main Theme) - TV Sounds Unlimited

Як розповідав Главред, з настанням літа помідори почали заповнювати полиці супермаркетів і магазинів, а вже через кілька тижнів вони виростуть і на городах українців. У Мережі з'явився зручний лайфхак, як нарізати помідор на скибочки однакового розміру за лічені секунди.

Також Главред повідомляв, що в Мережі досить популярне відео, на якому жінка взяла півлітрову пляшку кока-коли і просто вилила все в унітаз. Через деякий час вона показала вражаючий результат.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти