StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Заплутана осіння загадка: лише найуважніші за 7 секунд знайдуть сонечко на картинці

4 листопада 2023, 06:55оновлено 11 листопада 2023, 15:44
5670
Комаха заховалася серед різноманітних осінніх предметів.
Божья коровка, оптическая иллюзия
Потрібно знайти сонечко на картинці за 7 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, Главред

Якщо регулярно розгадувати різноманітні головоломки та оптичні ілюзії, з часом можна натренуватися так, що вони просто "відскакуватимуть від зубів", і часу на вирішення кожної з них потрібно буде все менше і менше. Один із видів подібних загадок – пошук захованого предмета, тварини або людини на картинці. Такі загадки тренують нашу уважність і вчать бачити навіть ті деталі, на які раніше ми могли не звернути увагу.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд: чудовий спосіб перевірити свою уважність

Наступна загадка може змусити ваші очі розбігатися, адже потрібно буде знайти сонечко серед осінніх предметів.

відео дня

Помітити маленьку комашку серед такої кількості об’єктів, які відволікатимуть увагу, буде непросто. А ще складніше буде впоратися з цією загадкою через встановлене обмеження у часі – комаху потрібно знайти всього за 7 секунд.

Не варто легковажно думати, що це достатня кількість часу для такого завдання, адже коли ви почнете пошуки, стане зрозуміло, що цього часу може виявитися недостатньо.

Спробуйте уважно оглянути усі присутні на картинці об’єкти і відшукати тем заховане сонечко, і ще й вкластися у такий короткий проміжок часу.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти сонечко на картинці за 7 секунд/ unsplash.com

Коли впораєтеся із загадкою, можете запропонувати її своїм рідним і друзям – можливо вони також захочуть перевірити свою уважність.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Сонечко заховалося за гарбузом/ unsplash.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти 1991 серед безлічі цифр. Всього за 20 секунд розгледіти, де ж заховалося потрібне число, буде непросто, адже шукати доведеться не лише по горизонталі і вертикалі.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти число 362 серед 352. Від кількості чисел на картинці просто очі розбігатимуться. Тому розгадати загадку всього за 8 секунд зможуть лише найсильніші.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти