StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише люди з орлиним зором знайдуть 1991 серед безлічі цифр: загадка підвищеної складності

2 листопада 2023, 22:47оновлено 11 листопада 2023, 15:44
100485
Всього за 20 секунд розгледіти, де ж заховалося потрібне число, буде непросто, адже шукати доведеться не лише по горизонталі і вертикалі.
Оптическая иллюзия, девушка
Потрібно знайти 1991 серед безлічі цифр/ колаж: Главред, фото: Главред, unsplash.com

Різноманітні загадки допомагають тримати мозок "у формі", а також покращують уважність до деталей. Якщо регулярно приділяти час головоломкам та оптичним ілюзіям, досить швидко ви почнете помічати навколо себе такі деталі, на які раніше навіть увагу не звертали. Адже це "дисциплінуватиме" мозок і вчитиме його не пропускати нічого важливого.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Потрібно знайти літери В і Р за 10 секунд: чудовий спосіб перевірити свою уважність

У новій загадці доведеться сильно постаратися, щоб добратися до розгадки. Адже ключ, який допоможе відкрити цю таємницю, може бути захований у несподіваному місці.

відео дня

На картинці ми бачимо велику кількість різних цифр, які розташовані у рядки. Серед цього випадкового набору цифр потрібно буде знайти одне число – 1991. Але насправді ця загадка підвищеної складності, адже шукати потрібне число можна не лише по горизонталі та по вертикалі, а й по діагоналі. Не кожному вдасться помітити розгадку за таких умов.

Для пошуку розгадки є обмеження у часі – всього 20 секунд. Не варто думати, що це велика кількість часу як для такого завдання – загадка лише на перший погляд здається досить простою. Але ваша думка точно зміниться, коли ви почнете пошук.

Коли ви засічете час, спробуйте шукати дуже швидко і ні на що не відволікатися, щоб не втрачати дорогоцінні секунди.

Не варто лякатися, якщо в якийсь момент від такого хаосу цифр почнуть розбігатися очі – зберіть докупи всі свої сили, не здавайтеся і рухайтеся вперед до переможного кінця.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти 1991 серед безлічі цифр/ unsplash.com

Якщо вам не вдається знайти число 1991 серед великої кількості цифр, даємо невелику підказку – шукайте потрібне число по діагоналі.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Число 1991 потрібно шукати по діагоналі/ unsplash.com

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти літеру В серед Р за 5 секунд. Від кількості однакових літер на картинці розпливатиметься в очах. Але тим, у кого дуже швидке мислення, вдасться розгадати цю загадку.

Також раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій потрібно знайти білочку в лісі за 8 секунд. Знайти схованку хвостатої красуні зможуть не усі, адже тваринка буквально злилася з кольорами осіннього лісу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти